Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Blue moon/kuunpimennyksen hoitomeditaatio

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Blue moon / Kuunpimennyksen ajan hoitomeditaatio
ke 31.1.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia korkeampaan tietoisuudentilaan tämän harvinaisen kaksoistäysikuun kuunpimennyksen energioissa (kaksi täysikuuta saman kuukauden aikana, kuunpimennyksen osuessa samalle päivälle).

On erittäin suositeltavaa hyödyntää tietoisesti tämän päivän erityislaatuinen anti.
Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä ja koodeja, jotka auttavat ja ankkuroivat meitä syvemmälle tietoisuuden korkeammille tasoille ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen ja irrottautumisen vanhasta.
Täysin uudenlaiset oivallusten tilat ja suoratietäminen ovat seurausta nyt suuresta kehityksestä, jota ihmiskunnan tietoisuudessa parhaillaan tapahtuu.

Alamme herätä omaan korkeampaan itseemme, pystymme elämään yhä enemmän läsnäolevassa nyt-tilassa, jossa asiat virtaavat saumattomasti sydämen tilasta käsin.
Asioita ei suodateta enää vanhojen jähmeiden tunne- ja ajatusmallien läpi, koska alamme olla yhä enemmän vapaita vanhasta toimimattomasta, ja alamme kokea asiat kuinka ne todellisuudessa ovat, ei kuten ajattelemme niiden olevan.

Uudenlainen, puhdas suoranäkeminen ja -kokeminen mahdollistuu ja se ei nouse rajoittuneesta egoitsestä.
On raikastavaa alkaa elää todellisena itsenään. Se tuo välittömän ilon ja elämän kunnioittamisen sen eri elämänmuotoineen. Se on elämistä rakkautena. Tämä evoluution vaihe on nyt täydessä vauhdissa.

Nyt meille tapahtuvat DNA-muutokset mahdollistavat yhä korkeampiin valotodellisuuksiin sopeutumisen ja niissä elämisen.
Hoidon lopussa on myös tärkeä maadoittava osuus.

Hoito tapahtuu Puhtaan Alkulähteen energiassa ja tietoisuudessa.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.