Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Pimeä kuu/Lilith moon

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Pimeä Kuu / Lilith Moon, omien varjojen kohtaaminen

to 15.2.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia kohtaamaan, hyväksymään ja työstämään omia pimeitä puoliaan.

Torstaina on 'Pimeä kuu' eli Lilith Moon, joka esiintyy vain harvoin, kuten nyt helmikuussa kun on yksi uusikuu eikä yhtään täysikuuta.

Tämä on monille hyvin intensiivistä aikaa, jolloin kohtaamme sisäiset varjomme. Se kannattaa vihdoin tehdä rehellisesti, ilman että työnnämme sivuun tai piiloon omia ei-toivottuja aspektejamme. Joten periksiantamatonta uskallusta nyt kohdata se kaikki, mitä sisimmästä on nousemassa pintaan!

Tämä hoitokerta keskittyy auttamaan osallistujia puhdistumaan ja puhdistamaan itseään omista varjopuolista. Hoidon aikana työstetään pelosta syntynyttä egotietoisuutta, joka estää kohtaamasta ja työstämästä omia varjojamme.
On aika astua omaan voimaamme ja ilmaista todellista itseämme ilossa ja rakkaudessa.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutosprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

Helmikuun hoitomeditaatiot:
ti   13.2.   Tyyneys
pe 16.2.   Kuolemanpelon ylittäminen
ma 19.2.  Perheesi hyvinvointi
ti    20.2.  Sisarussuhteen hoito
pe  23.2.  Omavalintainen aihe
ti    27.2.  Luottamus
ke  28.2.  Onnellisuus

valonportti.com