Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Itseluottamus

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Itseluottamus

3.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana keskitytään vapauttamaan osallistujien tietoisuuden tukoksia, jotka aiheuttavat itseluottamuksen puutetta.

Hoito porautuu puhdistamaan ja irrottamaan niitä menneitä tapahtumia, jotka laittoivat alulle kokemuksen huonosta itseluottamuksesta. Menneisyyden kiinnikkeitä vapautetaan, ja se mahdollistaa paremman maaperän luottaa itseensä paremmin nyt-hetkessä.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
      
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.