Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Sisäinen vapaus

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Sisäinen vapaus

pe 6.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia pysyvämpään tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista kokea enemmän sisäistä vapautta.

Monet stressit ja tapahtumat, elämäntilanteet, tuntuvat kahlehtivan kätemme, emmekä pysty toteuttamaan itseämme haluamallamme tavalla. Mutta se kaikki on illuusiota. Meillä on voima vapauttaa itsemme omaluomasta vankilasta, huolimatta siitä minkä keskeltä löydämme itsemme, oli se sitten ulkoinen tilanne tai sisäinen asetelma. Todellisuudessa emme ole olosuhteiden tai toisten ihmisten uhreja.
Luomme jatkuvasti omilla valinnoillamme. On tärkeää vapautua rajoittavista mielenmalleista ja valjastaa voimansa luoda onnellisuutta elämäänsä.


Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
       
 Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
 Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.