Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Hyväksyminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Hyväksyminen

la 7.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka auttaa osallistujien tietoisuutta suurempaan hyväksymiseen.

Elämässämme on tilanteita ja ihmisiä, joita emme halua tai pysty hyväksymään. Hyväksymättömyys sitoo meidät jatkuvaan tyytymättömyyteen ja aiheuttaa kärsimystä. Se rajoittaa meitä. Emme pysty nauttimaan elämästä, kun huomiomme kiinnittyy jatkuvasti asioihin joita emme voi hyväksyä. Ne tuntuvat imevän onnellisuutemme. Tosi asiassa asiat ja ihmiset ympärillämme eivät aiheuta huonoa fiilistämme, vaan aiheutamme sen itse omalla asenteellamme.

Tämä hoitokerta auttaa vapautumaan hyväksymisen vapaata virtaa estävistä tukoksista egotietoisuudessa. On asioita, joihin emme voi itse vaikuttaa, joten oman mielenrauhamme vuoksi, on korkea aika alkaa hyväksyä myös itseään häiritsevät asiat. Se vapauttaa energiaa suvaitsevaisuuteen ja kärsivällisyyteen, joka johtaa tasapainoisempaan oloon.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
       
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.