Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Myötätunto itseä & toisia kohtaan

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Myötätunto itseä & toisia kohtaan

ma 9.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia syvempään myötätuntoon, sen parantavaan tilaan.

Myötätunto kulkee käsi kädessä rakkauden kanssa ja meidän tulee kokea myötätuntoa itseämme sekä kanssakulkijoita kohtaan. Ilman myötätuntoa näivetymme ja henkinen kasvumme hidastuu.  Tämä hoitokerta keskittyy auttamaan osallistujia sydämen myötätuntoon, sen eheyttävään voimaan.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
       
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.