Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Sisäinen rauha

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Sisäinen rauha

ti 10.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia syvempään sisäisen rauhan tilaan.

Kokiessamme rauhaa sisimmässämme, energia ei kulu turhaan huolehtimiseen, säntäilyyn tai  harkitsemattomiin tekoihin. Hermostuneisuus ei saa tilaa sisäisen rauhan tyynnyttävän vaikutuksen vuoksi. Omatessamme syvää sisäistä rauhaa, maltamme toimia oikealla ajalla, emmekä salli minkään ulkopuolisen hievauttavan sisäistä rauhan tilaamme. Elämme silloin tietoisuudentilassa, jossa tiedämme olevamme itse rauhanlähde itsellemme, siten kukaan tai mikään ei pysty horjuttamaan rauhaamme.

Koetko pysyvää, sisäistä rauhaa stressistä ja ulkoisesta 'hullunmyllystä' huolimatta? Tämä hoitokerta poistaa egotietoisuuden tukoksia, jotka ovat aikaansaaneet ja ylläpitävät sisäisen rauhan puutetta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.