Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Särkynyt sydän

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Särkynyt sydän

pe 13.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien särkynyttä sydäntä.
Sydän voi särkyä traumaattisten kokemusten seurauksena. Läheisen kuolema, jätetyksi, hylätyksi tai petetyksi tuleminen, pitkäaikaisen toiveen toteutumattomuus, takaisku, pettymys, pitkäaikaisen stressitilan vaikutuksesta.

Hoidossa keskitytään puhdistamaan tietoisuuden sitä osaa, mikä on aiheuttanut, ja ylläpitää edelleen tilaa, jossa henkilö tuntee ja kokee sydämensä olevan särkynyt. Myös alitajuisia pelkoja poistetaan.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.