Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Riippuvuuksien hoito

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Riippuvuuksien hoitaminen

la 14.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien normaalielämää haittaavaa riippuvuutta.

Riippuvuus on riippuvuutta, oli se sitten esim. tupakointi-, alkoholi-, huume-, some- tai peliriippuvuutta.
Tietoisuutemme jää jumiin tiettyyn tapaan, malliin, tiettyyn värähtelytaajuuteen, joka sitten ilmenee ongelmakäyttäytymisenä elämässämme. Riippuvuus on yksi näistä tietoisuuden tiloista. Sitä on mahdollista hoitaa. Osallistujan tulee itse olla halukas päästämään irti riippuvuudestaan, olla itse valmis elämänmuutokseen. Kukaan ulkopuolinen ei voi muuten auttaa. On kyse vapaasta valinnasta, jota aina kunnioitetaan.

Tässä hoitokerrassa vapautetaan egotietoisuuden menneisyyden kuormaa, josta on aika päästä irti nyt myös tietoisesti. On aika kohdata ja päästää irti sisäiset tunteet/asenteet/pelot, joita olemme pyrkineet pakenemaan tekemällä jotain muuta: riippuvuuskäyttäytymistä. 

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.