Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Valittaminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Valittaminen

ma 16.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana keskitytään vapauttamaan osallistujia valittamisen kierteestä.

Yksi tapa elää, käsitellä ja kestää elämää, on valittaminen. Valittaminen kuluttaa kallisarvoista aikaa ja energiaa, jotka voisi kohdistaa mukavampien asioiden ilmaantumiseen elämässään.
Se kasvaa ja lisääntyy elämässämme, mihin kiinnitämme huomiomme ja tunteemme. Valittaminen on kovin tunnepitoista, ja se entisestään voimistaa kurjaa oloa. Kierre on valmis.

Siitä valittaminen mikä puuttuu, mikä on huonosti, mikä ei onnistu - ei auta asiaa, päinvastoin. Valittamiseen käytetty aika on pois ajasta, jonka voisi käyttää näkemään asioissa ja olosuhteissa olevan neutraaliuuden tai hyvän. Huomio kohdistuisi tilanteiden kohentamiseen siinä määrin, kuin itse voisi vaikuttaa.  Joka tapauksessa kokisimme päivämme onnistuneempana ja tyydyttävänä, kun emme havainnoineet asioita niin paljon valittamisen läpäiseminä.

Tämän hoitokerran aikana poistetaan egotietoisuudesta valittamisen kivirekeä, siihen johtaneita alkusyitä. Hoidossa juurrutetaan tietoisuuteen mahdollisuusnäkymä elämästä, joka on vapaa valittamisesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.