Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Henkisen tiedon soveltaminen käytäntöön omassa elämässä

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Henkisen tiedon soveltaminen käytäntöön omassa elämässä

ke 18.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia tilaan, jossa henkisen tiedon soveltaminen onnistuu elämässä helpommin.

Monet meistä ovat lukeneet tai opiskelleet paljon henkisen tietoisuuden mahdollisuuksista. Tapaamme ahmia kerralla upeita, inspiroivia kirjoja ja tekstejä monilta eri kirjoittajilta. Saamme niistä hyvän olon, henkistä kohotusta ja innostunutta mieltä. Voimme suuresti nauttia vaikka ystävien kanssa keskusteluista tai kursseilla opituista asioista, kun jaamme niitä keskenämme.

Mutta hetken kuluttua koemmekin olomme jälleen samanlaiseksi kuin ennen henkisen tiedon lukemista/kuuntelemista. Miksi niin? Usein siksi, koska alitajuisesti haluamme nopeita muutoksia, ilman sen suurempaa ponnistelun vaivaa. Emme ala soveltamaan oppimaamme omaan käytökseen, tapoihimme, omaan elämäämme, koska saatamme kokea sen liian vaivalloisena ja aikaa vievänä, ehkä emme halua oikeasti sitoutua henkiseen kasvuun. Monet haluavat muutosta ilman että tarvitsisi tehdä juurikaan mitään sen eteen.Tarkoittaa siten hidasta edistymistä, jos emme käytännössä muuta mitään totutusta.

Tämä hoito keskittyy auttamaan tietoisuutta suuntautumaan oivalluksen tilaan, jossa on päivänselvää ja tarkoituksen mukaista, että henkisiä opetuksia käytetään, sovelletään käytäntöön, otetaan omaksi, niin että siitä tulee itselle luontainen tapa olla ja elää. Ei käytetä aikaa enää odottamiseen ja toivomiseen, että ulkopuolelta tapahtuisi jotain, mikä ihmeenomaisesti sysäisi itseään eteenpäin, vaan astumme suoraan oman toiminnan voimaan. Löydämme kyllä varmasti tarvittavaa lisäinspiraatiota ulkopuolelta, kunhan sitoudumme soveltamaan jo oppimiamme asioita.

Hoidossa poistetaan aiheeseen liittyviä pelkoja ja tietoisuuden tukoksia, jotka ovat estäneet omaan voimaan astumisen vastuunottamista ja jotka ovat hidastaneet henkisen tiedon omaksumista käytäntöön itsessä.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.