Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Sinnikkyys/periksiantamattomuus

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Sinnikkyys / periksiantamattomuus

to 19.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien sinnikkyyden puutetta.

Hoitokerta kohdistuu poistamaan egotietoisuuden esteitä, jotka ilmenevät periksiantamisena ja sinnikkyyden puutteena haasteiden edessä. Menneisyyden tapahtumat ja opitut mallit ovat muokanneet mieltämme ja vahvuuttamme tietyllä tapaa, ja olemme saattaneet löytää itsemme mielentilasta, joka ei ole lähelläkään määrätietoista sinnikkyyttä ja jaksamista. Olemme luovuttaneet, antaneet periksi unelmamme edessä.
Saatamme luvata itsellemme, että NYT aloitan ja etenen kohti tavoitettani, mutta lupaavan alun jälkeen ajaudumme kuitenkin lopettamaan muutoksen tai kehityksen tavoittelun. Koko paketti vain hiipuu kasaan.

Tämän kertainen hoito vapauttaa osallistujia egomielen tilasta, joka koetaan sinnikkyyden puutteena ja periksiantamisena. Tilalle tuodaan korkeampaa värähtelyä, joka edesauttaa sinnikkyyttä ilmentymään.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.