Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Ärtyneisyys

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Ärtyneisyys

ti 24.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujissa olevaa ärtyneisyyttä.

Ärtyneisyydelle on monia syitä. Haastavat tilanteet ja pitkittynyt stressi tai kipu aikaansaavat usein helposti ärtyvän mielen. Luonne voi olla kokonaan kallistunut ärtyneisyyteen, jonka hallitsemiseen ja peittämiseen kuuluu tolkuttomasti energiaa. Eihän meistä kukaan tietoisesti halua olla ärtynyt jatkuvasti.
Muutos lempeämpään mielentilaan kestää ja siihen tulee sitoutua. Meidän tulee kohdata sisäiset, työstämättä jääneet asiat, jotka ylläpitävät ärtyneisyyttä.

Tämän kertaisessa hoidossa keskitytään poistamaan juuri paljoltikin tunnetason ainesta, negatiivisuutta, joka pitää meitä jumissa ja kahlehtii ärtyneisyyden oravanpyörään. Tiedostamattomia pelkoja poistetaan myös.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.