Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Itsestä huolehtiminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Itsestä huolehtiminen

ke 25.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujien tietoisuutta tilaan, jossa itsestä huolehtiminen on mahdollista.

Moni (varsinkin naisista) tapaa tehdä kaiken toisten eteen, perheensä eteen siinä määrin, että tasapaino järkkyy itsestä huolehtimisen suhteen. Aikaa nipistetään omista yöunista, ja silloin on kierre valmis.

Jos ei omaa tervettä itsekkyyttä ja osaa/uskalla järjestää aikaa omalle lepoajalle, iloa tuottaville asioille, on syytä pysähtyä ja tarkastella valintojaan.

Kyvyttömyys huolehtia omista tarpeistaan voi kummuta tietoisista tai alitajuisista peloista, kasvatuksesta, joka on edesauttanut tietynlaisten kaavojen toistamiseen, liiasta keskittymisestä vain toisten tarpeiden täyttämiseen, uhriutumisesta, masentuneisuudesta jne.

Tämä hoitokerta kohdistuu poistamaan mielen- ja tunnetason esteitä, jotka ovat hidastaneet tai estäneet itsestä huolehtimistamme.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.