Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Ajan haaskaaminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Ajan haaskaaminen

to 26.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana poistetaan egotietoisuudesta sitä painolastia, mikä laittaa haaskaamaan aikaa, toimimisen sijaan.

Olemme täällä pallolla syystä. Emme tulleet tänne haaskaamaan aikaa, energiaa ja ruokaa. Nämä ovat asioita, joita tapahtuu, kun mielemme on keskittynyt ei-oleellisiin asioihin ja niistä aiheutuviin seurauksiin.
Meillä kaikilla on sisäinen ääni, intuitio, omatunto, joka ohjaa aina. Tiedämme miten meidän tulisi elää ja käyttäytyä. Kun egomieli estää toimimasta sydämen äänen mukaisesti, usein seurauksena on hukkaan heitettyä aikaa ja vaivaa. Samoin se helposti johtaa mitään tekemättömyyteen, osaamattomuuteen ja uskaltamattomuuteen toimia. Pelkäämme tehdä valintoja ja toimia, vaikka epäonnistumisen pelossa. Silloin lykkäämme asioita tarpeettomasti eli haaskaamme aikaa.

Tämä hoitokerta auttaa tietoisuutta avautumaan ja näkemään oman tilanteensa realistisemmin,  peloitta, jolloin toimiin ryhtyminen on helpompaa ja antoisampaa.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.