Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Anteeksianto itselle

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Anteeksianto itselle

la 28.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia itselleen anteeksiantoon.

Riippuen luonteestamme, meistä toiset tapaavat olla ankarampia itselleen kuin toiset. Jos vaatii itseltään liikaa, saattaa olla vaikeaa antaa itselleen aidosti anteeksi. Anteeksiantamattomuus voi olla kotoa opittu tai elämästä omaksuttu malli, tai se voi olla myös karmista. Se voi olla myös niin hyvin piilotettu itseltään, ettei sen syvyyttä edes tiedosta itse. On sokea itselleen sen suhteen.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan ne alkysyyt ja ylläpitäjät egotietoisuudesta, mitkä ylläpitävät anteeksiantamattomuuden tilaa. Kun ei kykene antamaan itselleen anteeksi virheitään, tietämättömyyttään ja vajavaisuuttaan, on liki mahdotonta aidosti antaa toisillekaan anteeksi.
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.