Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Tasapaino

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Sisäinen tasapaino

ma 30.4.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia pysyvämpään sisäiseen tasapainoon.

Hoito kohdistuu poistamaan niitä egotietoisuuden häiriötekijöitä, mitkä estävät kokemasta tasapainoa. Monen kohdalla kyse on omakuvasta, jonka on luonut. Koemme, että meidän tulee olla tietynlaisia ja se voi vääristää realistista suhtautumista itseemme, kykyihimme ja tekemisiimme. Luomme siten itse epätasapainoa sisällemme omilla odotuksillamme.

Itsensä hyväksyminen kaikkineen päivineen tuo myös kokemusta tasapainosta. Silloin ei nouse tarvetta niinkään mielen puolustuskeinojen käyttämiseen.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
        
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.