Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Pessimismi

Valon Portti - Hoitomeditaatio:   Pessimismi
ti 22.5.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia pois pessimistisestä tavasta ajatella, nähdä ja kokea itsensä, toiset ja maailma.

Mielemme urautuu ajan myötä tietynlaiseen tapaan ajatella, kun tarpeeksi kauan syötämme itsellemme samanlaista ajattelumallia ja vahvistamme sen tunteilla. Tunteet ovat hyvin tehokas tapa liimata tietyt ajatukset ja havainnointitavat olemukseemme.

Mutta kyse on vain mielestä. Mielen todellisuutta pystyy muovaamaan itselleen (ja toisille) suotuisammaksi ja rakentavammaksi. Avoin sydän johtaa myös avoimeen mieleen.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä alkusyitä ja ylläpitäjiä egotietoisuudesta, jotka pitävät yllä tilaa, jossa kohtaamme asiat pessimistisesti.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.


Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Toukouun muita kaukohoitoaiheita:
to 24.5.   Ennakkoluulottomuus
la 26.5.   Rentoutus hoito
ti 29.5.    Jumalallisen feminiinivoiman aktivointi
ke 30.5.  Arvottomuuden tuntu
to 31.5.  Halveksunta

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.