Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Ennakkoluulottomuus

Valon Portti - Hoitomeditaatio:   Ennakkoluulottomuus
to 24.5.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia vapautumaan ennakkoluuloistaan.

Luulo on kuvitelma, jonka paikkansapitävyydestä ei ole varmuutta. Me tuhlaamme uskomattoman määrän energiaa ja aikaa elämässämme pitämällä tietoisuutta kohdennettuna kuvitelmiin, luuloihin. Toisin sanoen pelkopohjaisiin asioihin.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan ne alkysyyt ja ylläpitäjät egotietoisuudesta, jotka pitävät yllä tilaa, jossa mielemme ja tunteemme valtaa ennakkoluulot. Ennakkoluulot ihmisistä ja asioista.

Kasvatuksella ja karmalla on voimakkaan muokkaava vaikutus siihen koemmeko maailman ennakkoluulojen kautta vai havainnoimmeko sen kuten se on. Usein olemme sokeita itsellemme, tapoihin kangistuneita, ettemme edes huomaa kun jo läväytämme mielipiteemme jostain, sen pohjautuessa täysin ennakkoluuloiseen katsontakantaamme. Tämä taipumus rajoittaa elämän kokemistamme, rajoittaa havaintomme elämästä oman mielen rajoittuneiseen alueeseen.
Mentaalikehoa työstetään erityisesti tässä hoitokerrassa.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa  esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja. Pelot pitävät tiukasti kiinni siinä raamissa, mihin on elämänsä turvallisuuspohjan rakentanut sen hetkisen käsityskyvyn mukaisesti.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Toukouun muita etähoitoaiheita:
ma 14.5. Fyysisen kehon huolenpito
ti 15.5. Toisten ongelmien kantaminen
to 17.5. Sisäiseen luomisvoimaan luottaminen
la 19.5. Rohkeus elämänmuutokseen
ti 22.5. Pessimismi
to 24.5. Ennakkoluulottomuus
la 26.5. Rentoutus hoito
ti 29.5. Jumalallisen feminiinivoiman aktivointi
ke 30.5. Arvottomuuden tuntu
to 31.5. Halveksunta

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.