Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Rentoutushoito


Valon Portti - Hoitomeditaatio:   Rentoutushoito
la 26.5.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia rentoutumaan pysyvämmin.

Rentoutuminen on välttämätöntä. Pärjäämme vain lyhytkestoisesti jatkuvassa stressitilassa.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan ne tämän hetkiset alkysyyt ja ylläpitäjät egotietoisuudesta, jotka pitävät yllä tilaa, jossa emme kykene rentoutumaan.

Itse tämän hoitotunnin osallistujat voi kokea äärimmäisen syvärentouttavana, sen lisäksi että sen aikana työstetään energia- ja tietoisuustasolla rentoutumiseen liittyviä ongelmia. Tämä tapahtuu usein niin syvässä tietoisuudentilassa, että päivätajunta ei välttämättä saa siitä sanallisesti kiinni tai alitajunta ei välttämättä näytä niitä asiayhteyksinä. Mielen ei tarvitse hoidon aikana olla aktiivinen.

Osa osallistujista voi kokea hoitotunnin hyvin vilkkaana, keho voi olla levoton, mielessä voi vilistää loputtomasti ajatuksia, muistoja, ihmisiä, tilanteita, tunteita. Voi tulla oivalluksia ja ahaa-hetkiä. Tällöinkin tapahtuu syvältä puhdistumista ja irtipäästämistä, meidän kokemuksemme on vain erilainen.
Tämän hoidon tarkoituksena ei ole tarjota rentouttavaa lepohetkeä, vaan tämän aikana työstetään, poistetaan niitä tekijöitä tietoisuudesta, jotka pitävät ,meitä ei-rentoutuneessa tilassa. Syvärentoutuminen on kuitenkin mahdollista tämänkin aikana. Todella usein näissä hoitomeditaatioissa osallistujat nukahtavat heti alussa, ja heräävät kun hoito loppuu. Hoito tapahtuu siitä huolimatta, nukkui vastaanottaja tai ei.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa  esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Toukouun muita etähoitoaiheita:
ma 14.5. Fyysisen kehon huolenpito
ti 15.5. Toisten ongelmien kantaminen
to 17.5. Sisäiseen luomisvoimaan luottaminen
la 19.5. Rohkeus elämänmuutokseen
ti 22.5. Pessimismi
to 24.5. Ennakkoluulottomuus
la 26.5. Rentoutus hoito
ti 29.5. Jumalallisen feminiinivoiman aktivointi
ke 30.5. Arvottomuuden tuntu
to 31.5. Halveksunta

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.