Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Jumalallisen feminiinisen luomisvoiman aktivointi


Valon Portti - Hoitomeditaatio:   Jumalallisen feminiinivoiman aktivointi
ti 29.5.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana aktivoidaan osallistujien luontaista feminiinivoimaa. Osuu juuri Täyden kuun aikaan sopivasti.
Se on kaikilla, kuten jumalallinen maskuliinisuuskin. Tarvitsemme vain tasapainoa. Nyt elämme aikaa, jolloin korkein feminiininen tietoisuus korostuu, koska olemme eläneet niin kauan epätasapainossa ja sen seurauksena näiden kahden välinen tasapaino on kallistunut maskuliinisuuden suuntaan.

Maailmankaikkeus palauttaa aina kaiken uudelleen tasapainoon ja se on nyt tapahtumassa isossa mittakaavassa ihmistietoisuudessa kollektiivisesti.

Olemme pääsemässä vähitellen yhdessä tilaan, joka suojelee, turvaa, rakastaa, hoivaa, kehittää ja ylläpitää kaikkea elämää tasavertaisesti. Kollektiivitietoisuutemme mahdollistaa tämän. Iso osuutensa on jokaisella tietoisella yksilöllä tämän suhteen. Feminiininen, tasapainoinen luomisvoima mahdollistaa tämän.

Tämän hoitokerran aikana poistetaan egotietoisuuden tukoksia, jotka edelleen estävät korkeinta, puhtainta feminiinisyyttämme esiintymistä suuremmassa määrin itsessämme.


Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa  esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Toukouun muita etähoitoaiheita:
ma 14.5. Fyysisen kehon huolenpito
ti 15.5. Toisten ongelmien kantaminen
to 17.5. Sisäiseen luomisvoimaan luottaminen
la 19.5. Rohkeus elämänmuutokseen
ti 22.5. Pessimismi
to 24.5. Ennakkoluulottomuus
la 26.5. Rentoutus hoito
ti 29.5. Jumalallisen feminiinivoiman aktivointi
ke 30.5. Arvottomuuden tuntu
to 31.5. Halveksunta

Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.