Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Tietoisena pysyminen -hoitomeditaatio

Valon Portti - Hoitomeditaatio: Tietoisena pysyminen
pe 22.6.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, joka keskittyy aktivoimaan osallistujien tietoisena pysymistä kohottamalla tietoisuudentasoa ja poistamalla tukoksia, jotka estävät pysymästä keskittyneenä ja tietoisena nyt-hetkessä, olemasta tietoisena siitä mitä itsessä sisäisesti tapahtuu hetki hetkeltä.
 

 

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.
Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Kesäkuun muita kaukohoitoaiheita:
su 24.6. Omaan voimaan linjautuminen
ma 25.6. Taiteellisuus
ti 26.6. Vallan väärinkäyttö/valtapeli
ke 27.6. Haavoittuvuus
to 28.6. Täysikuu (voimapäivä)

Netta Cosgrove on energiahoitajajien kouluttaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

valonportti.com