Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Om Shanti -mantra energeettisesti, transmissio

Valon Portti -transmissio:  Om Shanti -mantra energeettisesti

ti 3.7.2018
klo 19-20

Tämä on transmissio osallistujille Om Shanti -mantran värähtelyyn ja sen voimaan.
 Shanti on sanskriittia ja tarkoittaa rauhaa, mielen tyyneyttä.

Tämä mantratransmissio antaa rauhan mantran, Om Shantin,  voiman ja hyödyn ilman että resitoisit, toistaisit mantraa ääneen tai mielessäsi. Transmission jälkeen voit meditaatioissasi täyttää itsesi, koko olemuksesi ja kenttäsi, Om Shanti-mantran energialla ja värähtelyllä ja vastaanottaa sen hyödyt.

Mikä on Om Shanti -transmissio?
Valon Portti -transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon eli vihkimykseen, joita energiahoitokursseilla olleet ovat tottuneet vastaanottamaan. Transmissiona tehtynä se on syvä, sen vaikuttaessä laajentavasti tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten saamaan toimivan yhteyden korkeampaan tietoisuuteen/energiaan/kykyyn, tällä kertaa Om Shanti -mantran muuntavaan voimaan.

Voit käyttää sitä meditaatioissasi tai hoidoissasi. Toiset voivat tuntea myös sen vaikutuksen kauttasi, riippuen tietoisuudentasostasi.

Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten energiaterapeuttiopettajaltani.

Transmissiossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.
Transmissio vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia jo etukäteen, transmission aikana ja jälkeenpäin, kun energiajärjestelmä, keho mukaan lukien,  valmistautuvat ja kokevat kohoavan värähtelyn ja tietoisuudentilan. Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.


Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Osallistuminen 50e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.