Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Korkeimpaan itseen linjautuminen -hoitomeditaatio


Valon Portti - hoitomeditaatio:  Korkeimpaan itseen linjautuminen

ke 4.7.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia linjautumaan pysyvämmini Korkeimpaan itseensä. Todelliseen ydinolemukseensa, joka ei ole egoa, mieltä, tietämättömyyttä, ohimenevää.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä alkusyitä ja ylläpitäjiä egotietoisuudesta, mitkä pitävät yllä tilaa, jonka tähden emme ole kosketuksissa todelliseen itseemme, syvimpään olemukseemme.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
 Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.