Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Uusi kuu/osittainen auringonpimennys -hoitosessio

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Uudenkuun ajan hoito/osittainen auringonpimennys

la 11.8.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, joka ajoittuu uudenkuun voimakkaaseen aikaan. Uudenkuun ja täydenkuun aika kannattaa aina hyödyntää meditaatioissa ja hoidoissa. Tällä kertaa on myös lisäksi Suomessa osittainen auringonpimennys, joka on aina vahva astrologinen tapahtuma - se vaikuttaa tietoisuuteemme syvästi.

Tällä pimennyksellä on yhteytensä parin vuoden aikaisiin pimennyksiin ja myös vuosien 2000 ja 1982 heinäkuisiin vastaaviin. Mitä elämässäsi on tapahtunut tuolloin, lyödätkö yhteneväisyyksiä tähän hetkeen? Nyt auringonpimennys on Leijonassa, joka liittyy voimakkaasti sydämen toiveisiin. Oivallamme myös helpommin mikä on jumittanut meitä menneisyydessä ja siten saamme nyt mahdollisuuden uusiin, raikkaisiin alkuihin.
Tämä on irtipäästämisen aikaa sydämen ohjauksessa. Antamalla sydämellemme tilaa, se kyllä auttaa yhdistämään itseen kauniilla tavalla ne minän osat, jota emme ole menneisyydessä rakastaneet, hyväksyneet ja jotka ovat saaneet meidät käyttäytymään hajoittavasti ongelmien keskellä. On aika päästää irti hyväksymällä itsen kaikki puolet. Tämä tapahtuu sallimisen avulla ja yhdistyminen tapahtuu.
Tämä auringonpimennys on myös suotuisa oman äänen esilletulolle totuudessa, sen aktivoidessa luonnollisella tavalla kehitystämme. Nyt on todellakin aika seurata sydämen ääntä. Seuraavan kerran vastaava kuvio tulee 18 vuoden kuluttua.

Tämän meditatiivisen hoitosession aikana hoidetaan perimmäisiä syitä henkiseen kärsimykseen, emotionaaliseen tasapainottomuuteen ja fyysisiin ongelmiin, sekä aktivoidaan hoidettavan luontaisia, positiivisia ominaisuuksia ja kykyjä.
Hoito ohjautuu osallistujan sen hetkisten tarpeiden mukaan, tai hoidettava voi halutessaan itse määrittää hoidon aiheen aikomuksensa avulla.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.