Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Maadoittuminen

Valon Portti - hoitomeditaatio:
Maadoituksen voimistaminen

ma 9.7.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia maadoittumaan ja maadoittamaan kauttaan vastaanottamiaan korkeita energioita.
 Hoito kohdistuu maadoittamaan kehoon korkeita värähtelyjä, joita moni nyt vastaanottaa koodautuessaan korkeampiin energiataajuuksiin.

Ollessamme maadoittuneita, olemme läsnä kehossamme. Kokiessamme ja vastaanottaessamme yhä korkeampia energiataajuuksia, maadoittumisemme tulee vahvistua samaa tahtia, muuten emme voi ylläpitää ja hyödyntää korkeampia energioita täysin itsessämme.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
       
 Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
 Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.