Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Yhteys Alkulähteeseen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Yhteys Alkulähteeseen

ti 10.7.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana voimistetaan osallistujien yhteyttä Alkulähteeseen.

Egotietoisuutemme on kiinni rajoittuneessa havainnoimisessa, tietämättömyydessä. On kuin seinä olisi suuremman elämännäkymän edessä, ja sisimmässämme tiedostamme kuitenkin sen takana olevan elämän kauneuden, sujuvuuden ja onnellisuuden virran; toisenlaisen todellisuuden, johon emme aivan ylety tällä hetkellä.

Koemme, näemme ja havainnoimme elämän egosuodattimen läpi. Kun tietoisuutemme avautuu ja laajenee usein elämänkoulun vaikeuksien kautta tulleen kasvun myötä, pystymme elämään yhä enemmän ilman egon sumentavaa linssiä ja aidosti nauttimaan elämän isoista ja pienistä asioita. Olemaan läsnä nyt-hetkessä, sydämestä käsin.

Tämän hoitokerran aikana syvennetään suoraa yhteyttä Alkulähteeseen. Se avaa myös ymmärrystä elämän ykseydestä.Yhteyttä syvennetään myös poistamalla egotietoisuudessa olevia esteitä, jotka pitävät yllä erillisyyttä. 

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
       
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.