Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parisuhteen hoito

Valon Portti - hoitomeditaatio:  Parisuhteen hoito
ti 17.7.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan parisuhteessa ilmeneviä ongelmien alkusyitä. Hoito kohdistuu mukaan ilmoittautuneeseen henkilöön ja asiat alkavat purkautua hänen tietoisuutensa kautta. Vaikutus suhteeseen tulee siten osallistujassa tapahtuneiden muutosten kautta. Puolisolle ei siten tule suoraan hoitoa, ellei hän ilmoittaudu myös itse mukaan.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä alkusyitä ja ylläpitäjiä egotietoisuudesta, jotka pitävät yllä pysähtyneisyyden tilaa, tilaa jossa emme pysty/osaa/halua ratkaista ja kohdata ongelmia suhteessamme - itsessämme.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.