Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Runsauden vastaanottaminen

Valon Portti - hoitomeditaatio:  Runsauden vastaanottaminen
ke 11.7.2018
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia vastaanottamaan elämän tarjoamaa runsautta, sen kaikissa muodoissaan.

Monesti kyllä tiedostamme, että meidän on vaikea esimerkiksi ottaa apua vastaan, mutta tiedostammeko syvemmällä tasolla miten työnnämme pois elämää, koska se ei sovi egomielemme luomaan muottiin, miten ja milloin asioiden kuuluisi tapahtua?

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä alkusyitä ja ylläpitäjiä egotietoisuudesta, mitkä pitävät yllä tilaa, jonka tähden emme pysty vastaanottamaan. Tämä on usein alitajuista, emmekä aina ole tietoisia kyvyttömyydestämme vastaanottaa mitä elämällä on annettavanaan.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen, sekä alitajuisia pelkoja.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.