Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Melchizedek-transmissio

Valon Portti -transmissio: Melchizedek
ke 18.7.2018
klo 19-20

Tähän transmissioon osallistujat saavat itselleen Melchizedek -energian ja tietoisuuden.

Mikä on Melchizedek-transmissio?
Valon Portti -transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon eli vihkimykseen, joita energiahoitokursseilla olleet ovat tottuneet vastaanottamaan. Vastaanottajat kokevatkin sen usein voimakkaasti, sen vaikuttaessä syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten saamaan toimivan ja hyvän yhteyden korkeampaan tietoisuuteen ja energiaan, tällä kertaa Melchizedekiin.
   
Melchizedek on tietoisuus, joka on ollut maaplaneetalla sen alusta asti ja mikä auttaa ihmiskuntaa eteenpäin sen kehityksessä. Erityisesti he, jotka tuntevat sydämessään vetoa Äitimaan kanssa työskentelyyn, kokevat luontaisen yhteyden Melchizedekiin, joka ilmentyy usein meditaatoissa ja hoitojen aikana.
Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten energiaterapeuttiopettajaltani.

Transmissiotunnin ajan osallistujan tulee vastaanottaa transmissio levossa aloillaan. Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ovat todennäköisiä etukäteen, transmission aikana ja jälkeenpäin, kun energiajärjestelmä ja keho valmistautuvat ja kokevat kohoavan värähtelyn ja tietoisuudentilan. Integroituminen jälkeenpäin kestää yleensä 3-5 päivää.

Transmission jälkeen osallistujat pystyvät virrattamaan Melchizedekin energiaa ja tietoisuutta oman kasvun tueksi, ja se mahdollistaa myös meditaatioiden syvenemisen,  tiivistettynä sanoen se mahdollistaa sulautumaan korkeampiin ulottuvuuksiin, joista käsin pystymme luomaan täysin uudenlaista sydäntietoista elämän todellisuutta. Tämä on merkittävä transmissio heille, ketkä sen tuntevat omakseen.

Transmissio laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen.
Tunne-elämältään ja mieleltään epävakaat eivät voi osallistua tähän transmissioon, koska täytyy olla kykyä ja halua hyväksyä sekä työstää omia pintaan, tietoiseen mieleen nousevia negatiivisia menneisyyden malleja/tunteita ja siten omata vastuunottokykyä omasta egomielestään ja erillisyystietoisuudelle ominaisista reagoinneista. Osallistujan tulee pystyä ottamaan itsenäisesti vastuuta alitajuisista, työstöä vaativista prosesseista.

Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä. Soitathan, jos nousee kysyttävää.

Osallistuminen 75e.
 Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

 ~ Olet lämpimästi tervetullut mukaan! ~

Energiaterapeutti, kouluttaja Netta Cosgrove