Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Sydäntietoisuuden aktivointi -hoitosarja, kaukoteitse

Valon Portti -hoitoviikko: Sydäntietoisuuden aktivointi
24-30.7.2018
päivittäin klo 18.30-19.00
osallistuminen kotoa käsin

Valon Portti -hoitoviikko kohdistuu nyt avaamaan ja ankkuroimaan osallistujia korkeampaan sydäntietoisuuteen. Sydän on perimmäinen parantaja.

Hoitoviikon ajan tapahtuu puhdistumista, irtipäästämistä menneisyydestä ollaksemme läsnä nyt sydämessämme egomielen sijaan. Sydäntietoisuuteen tuodaan enemmän korkeinta itseä ja  yhteyttä Alkulähteeseen, voimistetaan linjautumista siihen mikä on. Särkyneen ja sulkeutuneen sydämen taajuutta poistetaan ja kohotetaan värähtelyjä vastaamaan korkeampia tavoitteitamme, harmonisempaan tilaan. 
Osallistujia ankkuroidaan syvemmälle sydämen pyhään tilaan.

Hoitosarja syväpuhdistaa ja mahdollistaa vakaan, korkeavärähteisemmän sydäntietoisuustilan, josta rakentaa tulevaa.
Hoito sisältää varsinaisen hoidon lisäksi myös integroivaa ja maadoittavaa hoitoa.

Nyt on parhaillaan menossa tietoisuutta voimakkaasti muuntava jakso, jolloin kollektiivisesti jätämme paljon vanhaa, aikansa elänyttä taakse ja monet pystyvätkin etenemään enemmän aidosta itsestä käsin, kun vanhoja ehdollistumia poistuu. Muutosprosessin ei tarvitse olla kärsimystä, - vastustuksemme tekee siitä kärsimystä. Tilanteiden perinpohjainen kokeminen vapauttaa, mielellä analysointi usein mutkistaa yksinkertaista asiaa. Luomme parhaillaan korkeampaa versiota itsestämme, tiedostaen että kaikki tarvittava löytyy sisästämme. Alamme päästä tilaan, jolloin emme tarvitse ulkopuolelta mitään, sisäinen totuutemme kirkastuu päivä päivältä.  

Heinäkuun auringon- ja kuunpimennykset sekä useiden planeettojen perääntymiset vaikuttavat nyt osaltaan, mahdollistaen meitä todella uuden ääreen,  samalla kun  vapaudumme vanhasta. Nyt on aika tehdä sitä minkä tuntee sydämessään oikeaksi itselleen, vaatikoon se sitten kuinka tahansa suurta uskallusta ja rohkeutta käydä läpi asiat ja jättää taakseen sitä mikä ei enää palvele uutta itseään. Uudistuminen on väistämätöntä ja moni tiedostaakin, että nyt on aika toteuttaa, toimia ja elää sydämen ohjauksessa, feminiinisen intuition ohjauksessa.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Menojen sattuessa, jonkin hoidon voi jättää välistä, se ei estä osallistumasta.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Hoitosarjan osallitumismaksu 50€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

~ Tervetuloa mukaan Sydämeen! ~


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.