Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Leijonaportti -syventävä hoitosarja, kaukohoitona

Valon Portti -hoitojakso: Leijonaportti 8:8 pimennysporttikäytävän aikana
7-9.8.2018
päivittäin klo 18.30-19.00
osallistuminen kotoa käsin


Valon Portti -hoitojakso kohdistuu nyt auttamaan osallistujia vastaanottamaan uusia valokoodeja noustakseen evoluution korkeampaan tietoisuusspiraaliin.
 
Leijonaporttikäytävään sijoittuva hoitosarja on voimakasta aikaa uusien timanttivalokoodien ja evoluutiomallien laskeutua maahan. Ne tulevat sisään ja maadoitetaan maahan ihmiskunnan ja planeetan hyödyksi ihmisten kautta, jotka ovat valmiita vastaanottamaan korkeampia valo- ja siunausvirtoja. Tänä aikana on suureksi hyödyksi pitää tietoisuutensa korkealla tasolla.
Valoportaali avautuu Gizan Pyramidin ja Sphinxin yllä joka vuosi elokuun 8.päivä. Ihmiskuntaa siunataan ja voimaannutetaan jumalallisilla valonvärähtelyillä, kosmisen soinnun kaikuessa uudelleenkalibroituneissa ja tasapainoitetuissa sydänliekeissämme. Tämän tapahtuman tietoisuutta muuntavat energiat tuntuvat usean päivän ajan ja vaikutukset integroituvat pitkään.

Tämä hoitokerta on myös helpottamaan osallistujia pääsemään ja pysymään korkeammassa tietoisuudentilassa maksimoidakseen leijonaportin hyödyn.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.


Hoidot vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Hoitosarjan osallitumismaksu 30€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

~ Tervetuloa mukaan lähemmäs itseäsi! ~


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.