Koulutuspalvelut


MA'A Äiti Maa -kurssit

I-III-kurssitasot, ohjaajakoulutus ja ohjaajien lisäkoulutus. 

Perustamani hoito- ja meditaatiomenetelmä tietoisuuden kasvuun ja sydämen avautumiselle.

 Lisätietoja:

MA’A Äiti Maa -koulutus


Tämä täydentävä hoitomenetelmä (energiahoito & meditaatiot) soveltuu erinomaisesti itsehoidoksi myös aloittelijoille. Se on helppo oppia ja omaksua sen selkeyden vuoksi.  Jo pidempään itseään työstäneille menetelmä tuo kasvuprosessin nopeutumista ja pysyvää apua elämän eri tilanteisiin.

Kurssi sisältää meditaatioita ja hoitojen harjoittelua, sekä teoriaa. Kurssille voi tulla kuka tahansa henkisestä kasvusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut.
Kurssin käytyäsi voit tehdä Äiti Maa -energiahoitoja.
MA'A Äiti Maa  -energiahoitaja sinusta tulee suoritettuasi hyväksytysti dokumentoidut hoitovaatimukset ja vastaanotettuasi todistuksen.

Äiti Maa -hoitomenetelmässä on kolme kurssitasoa ja erillinen ohjaajakoulutus:

I-taso sisältää hoidot itselle ja meditaatiot Äitimaan energialla ja tietoisuudella. Saat myös käyttöösi kasvien ja värien energiat sekä maan kivi- ja kristallivärähtelyt. Äitimaa-vihkimyksen lisäksi saat Kristus-vihkimyksen tietoisuuttasi kohottamaan.
Opit myös tehokkaan tavan maadoittua, saat pysyvän maadoituksen.
II-tasolla hoitosi voimistuvat vastaanotettuasi II-tason vihkimykset, ja pystyt hoitamaan myös toisia. Saat uusia 'työkaluja' hoitojen antamiseen ja etenet kehityksessäsi. Yhteytesi Äitimaahan syvenee. Tämän hoitotason voi käydä myös itsensä takia, niin valitessaan. Muiden hoitaminen on mahdollisuus, ei velvoite.
I- ja II-tason voi käydä peräkkäin ja III-tasolle siirrytään kun aiempien tasojen dokumentoidut hoidot on suoritettuna ohjaajan hyväksymänä.
III-taso on syventävä, laajentava ja lisää energian kanavoimisen kykyä entisestään. Tämä taso herättää sinut tiedostamaan voimakkaasti syvemmät tietoisuutesi tasot ja vie sinut syvemmälle korkeampaan tietoisuuteesi (=kristustietoisuus).  Kauttasi välittyvät nyt myös voimakkaasti rohdoskasvien parantavat värähtelyt.

 

 
Tämä hoivaava ja meditatiivinen energiahoitomuoto sai nykyisen muotonsa vuoden 2012 loppupuolella, jolloin koulutus alkoi Suomessa.  Se on annettu auttamaan tietoisuuden kohoamisessa tässä nopeatempoisessa muutosvaiheessa, jota ihmiskunta parhaillaan käy läpi. Se perustuu Äiti Maan parantavaan energiaan ja tietoisuuteen.
Hoitoa ei koeta niinkään perinteisen energiahoidon tuntuisena, koska tietoisuuden kohottamisen aspekti on niin voimakas osa tätä hoitomuotoa. Hoidettava pääsee maadoittuneena syvempään yhteyteen, ykseyteen Äiti Maan sydämen kanssa, - Jumalallisen Äidin sydämeen.
Hoitomuoto ei edusta tai liity mihinkään tiettyyn henkiseen perinteeseen tai uskomusjärjestelmään, vaan se auttaa jokaista kasvamaan, kehittymään, kokemaan ja elämään elämäänsä vapaana, mieli rauhallisempana ja sydän avoimempana. MA'A Äiti Maa -hoitomenetelmän on perustanut Netta Cosgrove.

Tämä on meille tavallisille ihmisille, tuomaan pysyvää helpotusta arjen stressiin ja kiireisiin. Saat mahdollisuuden alkaa havainnoida ja kokea elämäsi uudella, rikkaammalla ja antoisammalla tavalla.
Hoitotapahtuma koetaan usein rauhoittavana, hoivaavana, pyyteettömän rakkauden lähteenä ja henkisesti laajentavana. Energia on erittäin maadoittavaa ja negatiivisuutta puhdistavaa.  Se soveltuu hyvin myös fyysisen kehon hoitamiseen sen kudoksia hoitavan ja korjaavan ominaisuutensa vuoksi ja siten myös tarvittava parantumisaika voi lyhentyä. Hoito rentouttaa ja vapauttaa kehossa olevaa jännittyneisyyttä.

Äiti Maa puhdistaa tehokkaasti negatiivista energiaa aurasta ja vapauttaa jähmettyneitä, tummia energiamuodostumia kehosta, elimistä ja eri järjestelmistä. Se tuo eheyttä ja tasapainoa olemukseen. Emotionaalista tukea kaipaava kokeekin hyväksyvän ja turvallisen olon Äiti Maan sylissä. Sitä käytetään usein apuna tunne-elämän ongelmien hoitamisessa kuten masennuksessa sekä ahdistuksen, jännittämisen ja stressin hoidossa.
Pääset vakaasti eteenpäin henkisellä polullasi. Koet yhä voimistuvan yhteyden omaan sisäiseen voimaasi ja viisauteesi. Asiat alkavat järjestymään. Rentoudut. Pelot eivät saa enää otetta sinusta kuten aiemmin. Tämä ei tapahdu yhdellä tai parilla hoitokerralla.

Syvempi muutos- ja kasvuprosessi vie aikansa, ja sitä varten tarjoamme hoitojen lisäksi myös koulutusta, jossa sinusta itsestäsi tulee hoitaja. Siten voit tehdä itsellesi hoitoja tai kouluttautua hoitamaan myös toisia. Jokainen kurssille osallistuja pystyy ja osaa, erityistaitoja tai herkkyyttä ei tarvitse omata.
MA'A Äiti Maa -hoidossa hoidettavalla voi olla voimakas sydänyhteys ja läsnäolon tuntemus Äiti Maan kanssa. Sydän avautuu rakkaudelle ja ilolle.  Myös maan parantavat kasvi-, kivi- ja kristallivärähtelyt välittyvät vastaanottajalle, hoidettavan tarpeiden mukaisesti.
Keho, mieli ja tunteet puhdistuvat, luovuus ja elämänilo lisääntyvät. Kehon energiakeskukset tasapainottuvat. Hoito koetaan usein lempeän hoivaavana, meditatiivisena, syvän rauhan tuojana.

MA'A Äiti Maa hoitoja ja -meditaatioita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja tarvittavaa lääkitystä.