Meditaatiot

Ananda Mandala -meditaatio

Ananda Mandala on hyvin voimakas, henkistä kasvua edistävä aktiivinen meditaatio, joka kohottaa henkistä energiaa, kundaliinia. Sen ohjaa aina Intiassa Oneness Universityssä koulutettu Oneness ohjaaja. 

Apuna käytetämme rytmistä hengistystä ja chakroihin (energiakeskuksiin) keskittymistä. Tämä puhdistaa ja aktivoi chakroja sekä nostaa tietoisuutemme tasoa, kundaliinin (henkisen voiman) kohotessa.

Tapahtuma on avoin kaikille, Oneness kursseja ei tarvitse olla käytynä.

Ananda Mandalaan ei voi osallistua raskaana olevat, sydänongelmista tai korkeasta verenpaineesta kärsivät.
Mukaan tarvitset loppuintegroitumista varten makuualustan (esim. retkipatjan tai joogamaton) ja kevyen peitteen, päänalustan.
 

 
Chakra Dhyana -meditaatio


Chakrat ovat energiapyörteitä energiakehossamme, energiakeskuksia. Ihmiskeho ei muodostu ainoastaan karkeasta fyysisestä kehosta, vaan useasta hienojakoisemmasta kerroksesta (mielikeho, karminen keho, viisauskeho, autuuskeho). Näiden tasojen keskellä kulkee pranavaippa tai energia, joka muodostuu eri chakroista ja nadeista (energiakanavista). Piilevä henkinen energia, kundaliini, virtaa näiden chakrojen ja nadien läpi saaden ne elämää sykkiviksi. Energiavirta näissä tasoissa vaikuttaa kaikkiin muihin energiajärjestelmän tasoihin, jonka tuloksena on terve keho ja mieli, josta syntyy autuus ja rauha.
Johtuen vääristä elintavoista, ruokatottumuksista ja myös rajoittuneista havainnointitavoista, nämä energiakeskukset kuormittuvat , ja se vaikuttaa meihin sekä fyysisesti että henkisesti.
Chakra Dhyana auttaa luomaan terveemmän mielen, joka on välttämätön onnelliselle ja terveelliselle elämälle.
Tässä harjoituksessa aktivoimme jokaisen suurimmista chakroistamme ja luomme syvemmän yhteyden itseemme. Tämä on yksinkertainen ja hyvin tehokas meditaatio, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Mukaan tarvitset loppuintegroitumista varten makuualustan (esim. retkipatjan tai joogamaton) ja kevyen peitteen, päänalustan.

 


 

 
Seuraa ilmoittelua myös fb:ssa.