Äänikylpy

Tervetuloa hoitavaan Solfeggio-taajuuksien äänikylpyyn!


Osallistujat saavat nauttia parantavien äänitaajuuksien värähtelyistä kahden tunnin ajan livenä (ei äänitteeltä).

Joseph Puleo löysi käyttäen apunaan muinaista Pythagoraan menetelmää, Salaiset Solfeggio taajuudet, jotka vastasivat muinaisen Solfeggio skaalan taajuuksia. Näitä alkuperäisiä äänitaajuuksia käytettiin muinaisissa gregoriaanisissa chanteissa, joilla uskottiin olevan valtavia henkisiä siunauksia, kun niitä laulettiin harmonisesti messujen aikana. Näiden aikaisemmin salaisten äänitaajuuksien on ajateltu olevan luomisen ja tuhoamisen koodeja, taajuuksia joilla Jumala loi kosmoksen kuudessa päivässä.
Jokaisella näistä taajuuksista on oma vaikutuksensa ihmisessä.

Äänitaajuuksien taipumus on vaikuttaa seuraavasti (muutamia esimerkkejä):

- Kivun ja haavojen lievittäminen: fyysinen- ja energeettinen taso (tunne, mentaali, karminen), avuksi kehon elimille ja soluille.
- Vaikuttaa energiakenttään energisoiden ja nuorentaen kehoa.
- Syyllisyyden ja pelkojen vapauttaminen, surun ja murheen kääntäminen iloksi, tiedostamattomien tukosten, alitajuisten kielteisten uskomusten löytäminen.
- Muutosten edesauttamiseen, tuen ja energian antaminen. Traumaattisten kokemusten ja menneisyyden tapahtumien tuhoavien vaikutusten puhdistaminen.
- Sisäiseen muutokseen, ihmeisiin ja DNA:n korjaamiseen. Mielen selkeyteen.
- Jälleenyhdistyminen, tasapaino, ihmissuhteiden parantaminen. Solujen väliseen kommunikointiin, myrkkyjen poisto soluista.
- Intuition herättämiseen, henkiseen järjestykseen palaaminen, tietoisuuden kohoaminen, ongelmien ratkaiseminen.
- Herättäminen alkuperäiseen, täydelliseen tilaan, ykseyteen paluu ja ykseyden kokeminen, ykseys kaiken kanssa.

Osallistuja saa hoitoa äänivärähtelyjen kautta sekä energeettisesti. Mukaan voi halutessaan ottaa makuualustan, jos haluaa rentouttaa kehonsa täydellisesti lattialla leväten. 
Osallistumismaksu 25€.


Netta Cosgrove on pitkänlinjan energiaterapeutti, energiahoitaja ja -kouluttaja, oneness ohjaaja, reikimaster, seichem master, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.