Eläinkommunikointi

Eläinkommunikointi on luontaista meille jokaiselle tietyissä määrin. Voimme aistia lemmikkimme olotiloja, tai huomaamme herkästi sen käytöksestä onko kaikki kunnossa. Joskus saatamme huomata, ettemme löydä vastausta esim. lemmikkimme muuntuneeseen käytökseen, tai jos eläimellä ilmenee ongelmakäyttäytymistä. Tällöin voimme kääntyä Eläinkommunikoijan puoleen. 

Kommunikoija voi vastaanottaa lemmikin välittämiä viestejä kuvina, olotiloina, vaikutelmina tai sanallisesti, joita hän tulkitsee eläimen omistajalle. Näin voidaan saada arvokasta lisätietoa mitä voimme tehdä toisin parantaaksemme eläimen oloa. Eläimen kanssa voidaan kommunikoida eri syistä ja kun ylipäätään halutaan kuulla mitä lemmikillä on sydämellään. 

Yleensä eläimet ovat suostuvaisia ja innokkaitakin kommunikointiin, mutta jos eläin ei halua kommunikoida, edetään aina eläimen ehdoilla. Tietoisuus on yhä olemassa, vaikka lemmikkisi olisi jo edesmennyt, joten myös siinä tapauksessa voi tilata kommunikoinnin, jos mielen päällesi on jäänyt jotain selvitettävää. 

Halutessasi tilata Eläinkommunikoinnin:
- Lähetä sähköpostilla eläimen kuva, nimi ja ikä. 
- Kirjoita lyhyesti siitä mihin tarvitset kommunikointiapua tai lähetä mahdolliset kysymyksesi.
- Saat sähköpostiisi maksutiedot, ja laskun maksettuasi saat kommunikoinnin sähköpostiisi kahden viikon sisällä. Mainitse erikseen, jos kiire.
- Eläinkommunikointikerta on 55€

Epäillessäsi lemmikkisi terveydentilaa, vie lemmikkisi aina eläinlääkärille. 

Eläinkommunikointiin voi yhdistää myös energiahoidon lemmikillesi.

dog