Energeettinen Vaastu

Vaastu - Harmoniassa eläminen luonnon elementtien kanssa

Vaastu on muinainen tiede, joka tuo harmonian luonnon kanssa elämiseen ja tiedon siitä kuinka voidaan vaikuttaa luontoon, jotta sen voima työskentelee hyödyksemme.
Kun luonnon elementit ovat kotiisi ja omaisuuteesi nähden suotuisasti, luovat ne täydelliset värähtelyt positiivisten hyötyjen virtaamiseksi elämääsi. Luonto automaattisesti työskentelee yhdessä sielusi ja elämäsi kanssa. Elääkseen onnellista ja menestynyttä elämää, on hyvä huomioida Vaastun suotuisat vaikutukset elämään ja toivottaa ne tervetulleeksi elämäänsä.

Vaastu pohjautuu viiden elementin - maa, tuli, vesi, eetteri ja ilma, ja neljän ilmansuunnan vuorovaikutukseen. Luonnon vaikutus on perusta, joka antaa Vaastulle sen pääperiaatteet.
Nämä pääperiaatteet muodostettiin elementtien ja ilmansuuntien parhainta käyttöä varten elämää tukemaan. Oikein ymmärrettynä ja käytettynä, niillä voidaan ratkaisevasti vaikuttaa kotiisi ja asuinympäristöösi.

Jokainen luonnon viidestä elementistä vaikuttaa kahdella tapaa, niillä on positiivinen ja negatiivinen vaikutus. Kun niitä käytetään oikeaoppisesti, ne tukevat hyviä tuloksia. Vaastulla voimme edesauttaa harmoniaa kodissamme ja elämässämme.
Jos luonnon elementit eivät tue meitä vaan talomme on epäsuotuisassa paikassa suhteessa elementteihin, sen seurauksena voimme kohdata erilaisia henkisen kasvun, menestyksen, terveyden ja vaurauden ym hidastavia tekijöitä elämässämme.

Vaastutieto on yksi arvokkaimmista muinaisen Intian aarteista. Vaastu tarkoittaa 'asumista, elämistä' ja se kehitettiin tieteeksi luomaan eläviä tiloja luonnon ikuisien lakien mukaisesti. Me usein yhdistämme harmonian luonnossa elämiseen, mutta Vaastu periaatteet näyttävät kuinka harmoninen elämä voidaan luoda myös kaupunkikoteihin. Läpi historian, joka puolella maailmaa Vaastun mukaan rakennettuja taloja, temppeleitä, linnoja ja jopa kokonaisia kaupunkeja on säilynyt tuhansien vuosien ajan. Vaastu luo harmoniaa ihmisten ja kosmoksen välille ja tarjoaa perustan menestyvälle elämälle, niin materiaaliselle kuin henkiselle.


Energeettinen Vaastu

Valon Portin palveluihin kuuluu Energeettinen Vaastu, sen myönteisten vaikutuksen tuominen kotiin ja ympäristöön energeettisesti tehtynä. Silloin epäsuotuisat vaikutukset poistetaan ja luodaan paikkaan harmoniaa tukevat, positiiviset värähtelyt.
Valon Portin Energeettiseen Vaastuun sisältyy aina myös kodin energeettinen puhdistus.
Vaastu on suomalaisille vielä kovin tuntematon menetelmä. Olen opiskellut Vaastu tiedettä intialaisen opettajan, Sri Kaleshwarin opeilla ja tarjoan Vaastua sen energeettisessä muodossa. Tällöin hyödylliset vaikutukset saadaan energiatyöskentelyä tekemällä, joka korvaa tarvittavat fyysiset muutokset.


Sri Kaleshwar, joka toi Vaastu tiedettä länsimaihin, sanoo seuraavaa: " Vaastu ei ole uusi teknologia. Muinaiset maharishit (pyhät viisaat) testasivat sitä käytännössä ja huomasivat sen tuovat valaistumisen. He tekivät tulirituaalia koillisessa - ja taistelut alkoivat. He tekivät tulipujaa kaakossa ja saivat hyvää menestystä. He huomasivat laaksoissa asuvien runsaan menestyksen, kun vesi virtasi pohjoiseen. He alkoivat pohtia, "Mikä on tämän sisäinen salaisuus?" Kun he meditoivat länteen tai etelään viettävässä rinteessä, rikollisia saapui aikomuksenaan tappaa heidät. Negatiiviset henget häiritsivät heidän pyhiä prosessejaan. Vaikka he tekivät voimakkaita henkisiä harjoituksia, se tapahtui silti. Sitten he menivät pohjoiseen ja itään viettäville rinteille - ja kukaan ei pystynyt kajoamaan heihin. Mikä oli salaisuus? Tällä tavoin maharishit löysivät kuinka edistyä; kesyttämällä elementtien voimat. He kehittivät Vaastu tieteen ja tallensivat sen muinaisiin Vedoihin (pyhiin kirjoituksiin).

Luodussa on luonnollinen järjestys ja rakenne, ja Vaastu selventää sen periaatteita. Vaikkakin sama luonto on kaikkialla, jokainen alue on erilainen. Vaastu näyttää meille paikat ja kodit, joissa on parasta elää.
Vaikka eläisit yksinkertaisessa mökissä tai massiivisessa rakennuksessa, mutta jos se on rakennettu Vaastu sääntöjen mukaan, on sinulla taivas, suojasatama ulkoisen maailman kaaokselta ja hämmennykseltä. Luonnon runsaus virtaa elämääsi ja sen ankaruus väistyy. Tuollaisessa ympäristössä eläen ja työtä tehden, luonto tukee sinua ja elämäsi etenee pehmeällä ja kauniilla tavalla. (Suomennettu vapaasti mukaellen Sri Kaleshwarin teksteistä.)

Halutessasi tilata Energeettisen Vaastun kotiisi:
- Lähetä sähköpostilla nimesi, osoitteesi ja mahdollisesti talon ulkokuva, tieto tontin koosta, jos oma tontti
- Saat sähköpostiisi lisäohjeet ja maksutiedot, ja voimme sopia päivämäärän puhdistukselle
- Energeettisen Vaastun hinta on 80€.
- Huomioithan, että jotkut paikassa asuvat saattavat kokea samantyyppisiä puhdistusoireita kuin energiahoidossa ensimmäisen tai ensimmäisten päivien aikana, kun värähtelytaso kohoaa ja tila harmonisoituu linjaan luonnon kanssa.