Kodin energiapuhdistus

Kodin/tilojen energeettinen puhdistus

Ihmisistä ja tapahtumista jää kaikkialle energiajälki, joka on aistittavissa. Kodin energiapuhdistusta halutaan usein silloin, kun on muuttamassa uuteen asuntoon tai taloon, ja haluaa 'aloittaa puhtaalta pöydältä'. Tällöin edellisten asukkaiden tai tontilla aiemmin olleiden rakennusten, omistajien ja kylänmiesten negatiiviset vaikutteet ja piirtyneet jäljet poistetaan. Vaikutuksia voi olla pitkiltäkin aikakausilta, esim. sotien aiheuttamia energioita ilmenee tietyillä alueilla.

Samoin energiapuhdistus on hyvä tehdä, jos tiloissa asuu, työskentelee tai oleskelee henkilöitä, joiden tunteet ja suhtautuminen on kielteistä. Kaikki on värähtelyä, ja nämä värähtelyt vaikuttavat aikaa myöten paikan perusenergiaan ja siten paikka voi tuntua ei-kotoisalle. Myös kun olet myymässä asuntoa/taloa, saatat harkita energiapuhdistuksen mahdollisuutta. On lukuisia tapauksia, joissa pitkään myymättä olleet talot ovat vaihtaneet omistajaa energeettisen puhdistuksen jälkeen. Tämä ei automaattisesti käy jokaisen kohdalla, koska meillä jokaisella on omat mielenmallimme, suhtautumistapamme, karmamme jne jotka määräävät sen mitä on mahdollista vapauttaa puhdistuksessa tällä hetkellä

Työpaikalle voi tilata omaan työpisteeseensä puhdistuksen, työilmapiirin ollessa haastava, jolloin puhdistus voi vaikuttaa vapauttavasti esimerkiksi tehokkuuteen ja luovuuteen. Tai pomona liiketilaansa voi tilata laajemman energeettisen puhdistuksen. Vapaa-ajan asunnot, kesämökit jne.

Samalla tarkistetaan vesisuonet ja neutraloidaan niiden haitalliset vaikutukset.

Herkimmät aistivat ja huomaavat selkeän eron puhdistuksen jälkeen, ja monet asukkaat usein kokevat ilmapiirin kevenneen ja olonsa vapautuneemmaksi.

Halutessasi tilata Kodin/tilojen energiapuhdistuksen:
- Lähetä sähköpostilla nimesi, osoitteesi ja mahdollisesti talon ulkovalokuva tai asunnon sisäkuva, tieto tontin koosta, jos oma tontti
- Lyhyt tilannekuvaus miksi tarvitset puhdistusta
- Saat sähköpostiisi maksutiedot, ja voimme sopia päivämäärän puhdistukselle
- Energeettisen puhdistuksen hinta on 70 € tunti 

Kodinpuhdistuksen yhteyteen voidaan liittää Energeettinen Vaastu saadaksesi myös luonnon elementtien suotuisan tuen.