Maksuttomat palvelut

- Joka keskiviikko Äitimaa- ja Kristussiunaukset
- Keväisin ja syksyisin Äitimaa -meditaatiosarja


  Äiti Maa -siunaus ja Kristussiunaus ♥ (maksuton)

joka keskiviikko klo 21.00-21.20
paikka: missä tahansa pystyt hiljentymään
ilmoittautumista ei tarvita

Vastaanottaaksesi maadoittavan ja hoitavan Äitimaa- ja Kristussiunauksen, jotka samalla kohottavat tietoisuutta, riittää kun asetut rennosti aloillesi kyseisenä ajankohtana, ja aiot vastaanottaa ne. Kiitollisuuden tunteminen avaa sydäntämme ja mahdollistaa siunasten vastaanottamisen syvemmille tasoille.
Aluksi voit keskittyä kehoosi ja olla täysin tietoinen kehostasi, rentouttaa lihakset ja aistia miltä tuntuu levätä rentoutuneena, mitä ääniä ympäristössäsi kuuluu, kuinka hengityksesi kulkee. Sallit kaiken vain olla ja tapahtua, yrittämättä muuttaa mitään.

Ensimmäinen 10 min tulee Äiti Maalta siunaus, sen jälkeen 10 min Kristussiunaus. Siunaus kohottaa meitä Kristustietoisuuteen, joka tarkoittaa ihmiskunnan tietoisuuden korkeampaa tietoisuudentasoa (uskonnoista riippumaton). 

Siunaukset saattavat tuntua voimakkailta myös fyysisessä kehossa, kun tietoisuudessa olevia latauksia ja tukoksia puhdistuu. Tuntemukset tai niiden poissaolo, vaihtelevat yksilöllisesti ja kerrasta toiseen. Korkein, puhdas tietoisuus ohjaa siunaukset sinun tämän hetken tarpeittesi mukaisesti, mutta voit myös itse pyytää/rukoilla siunauksen kohdistuvan haluamaasi aiheeseen.

Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua kasvusi polulla, korkeampaan tietoisuuteen ja hyvinvointiin!

Netta ja muita MA'A™ Äiti Maa -ohjaajia

 


 

MA'A Äiti Maa -Sydänmeditaatiot   syyskausi 2019

keskiviikkoisin 23.10., 20.11. ja 25.12.
klo 20.40-21.00
paikka: missä tahansa pystyt hiljentymään
Ilmoittautumisia ei tarvita

Ryhmässä on voimaa ja siten on helpompi yhdistyä myös Äiti Maan sydämeen ja maadoittumiseen.

Voit rauhoittua aloillesi kyseisinä aikoina, keskittyä rauhaisaan hengitykseesi hetkeksi ja viedä huomiosi sisäisen olemuksesi ytimeen, sydämeesi. Tiedosta rakkauden valo itsessäsi ja kuinka se virtaa Äitimaan ja Isätaivaan välillä kauttasi. Voit pysyä tietoisena tästä yhteydestä meditaation ajan ja kokea ykseyden sydämessäsi.

Kulloinkin mukaan osallistuvat MA'A Äiti Maa -ohjaajat ja syventävän opintotason saaneet kurssilaiset, edesauttavat mukana olevien maadoittumista ja värähtelyn kohoamista 20 min ajan.
Ilmoittautumisia ei tarvita, rentoudut vain meditoimaan kyseisinä iltana, aikomuksella yhdistyä ryhmään.

(Tämän jälkeen alkaa normaalisti joka keskiviikkoiset, ilmaiset Äitimaa- ja Kristussiunaukset tietoisuutta kohottamaan kello 21.00.)

Tervetuloa hiljentymään & voimaantumaan Äiti Maan hoivaan ja läsnäoloon!


Tietoja perustamastani MA'A Äitimaa hoito- ja meditaatiomenetelmästä löydät  MA'A Äiti Maa -sivuilta.