Maksuttomat palvelut

- Joka keskiviikko Äitimaa- ja Kristussiunaukset
- Keväisin ja syksyisin Äitimaa -meditaatiosarja


  Äiti Maa -siunaus ja Kristussiunaus ♥ (maksuton)

joka keskiviikko klo 21.00-21.20
paikka: missä tahansa olet
ilmoittautumista ei tarvita

Vastaanottaaksesi maadoittavan ja hoitavan Äitimaa- ja Kristussiunauksen, jotka samalla kohottavat tietoisuutta, riittää kun asetut rennosti aloillesi kyseisenä ajankohtana, ja aiot vastaanottaa ne. Kiitollisuuden tunteminen avaa sydäntämme ja mahdollistaa siunasten vastaanottamisen syvemmille tasoille.
Aluksi voit keskittyä kehoosi ja olla täysin tietoinen kehostasi, rentouttaa lihakset ja aistia miltä tuntuu levätä rentoutuneena, mitä ääniä ympäristössäsi kuuluu, kuinka hengityksesi kulkee. Sallit kaiken vain olla ja tapahtua, yrittämättä muuttaa mitään.

Ensimmäinen 10 min tulee Äiti Maalta siunaus, sen jälkeen 10 min Kristussiunaus. Siunaus kohottaa meitä Kristustietoisuuteen, joka tarkoittaa ihmiskunnan tietoisuuden korkeampaa tietoisuudentasoa (uskonnoista riippumaton). 

Siunaukset saattavat tuntua voimakkailta myös fyysisessä kehossa, kun tietoisuudessa olevia latauksia ja tukoksia puhdistuu. Tuntemukset tai niiden poissaolo, vaihtelevat yksilöllisesti ja kerrasta toiseen. Korkein, puhdas tietoisuus ohjaa siunaukset sinun tämän hetken tarpeittesi mukaisesti, mutta voit myös itse pyytää/rukoilla siunauksen kohdistuvan haluamaasi aiheeseen.

Olemme iloisia voidessamme auttaa sinua kasvusi polulla, korkeampaan tietoisuuteen ja hyvinvointiin!

Netta ja muita MA'A™ Äiti Maa -ohjaajia