Muut

Tältä sivulta löydät muita Valon Portin palveluita:
- Soitinten energeettinen viritys
- Maahan jääneiden sielujen vapauttaminen 
- Hoitavien kristallien ohjelmointi
- Kivi- ja kukkaterapia energeettisesti
- Energeettinen homeopatia


 Musiikki-instrumenttien Energeettinen viritys

Tämä mielenkiintoinen energeettinen puhdistus ja soittimen soinnin viritys on mahdollista, kun soitin viedään korkeampaan tietoisuuden ulottuvuuteen, joka mahdollistaa soittimen soinnin ja värähtelyn muuntumisen täyteläisemmäksi ja pehmeämmäksi. Ensin soitin puhdistetaan korkeavärähteisellä energialla ja tietoisuudella, jonka jälkeen tapahtuu energeettinen viritys. 
Soitin kirjaimellisesti tuunataan korkeampaan värähtelytaajuuteen. Riippuen siitä, kuinka herkkä ja aistivainen muusikko on hienompivärähteisiä taajuuksia kohtaan, siitä kuinka avoinna hänen sydämensä on ja kuinka hänen mielensä on kiinni kolmiulotteisessa ajattelussa, soittaja kokee täysin uudenlaisen soittamisnautinnon. Tämän on huomattu lisäävän myös luovuuden virtaa ja inspiraatiota.

Useat kuuntelijat kokevat myös musiikin, nuotit, soinnut, kokonaisuuden, koko musiikkiesityksen täydellisempänä kuin koskaan ennen. Soitanta on mahdollista kuulla ja vastaanottaa syvemmin sydämellä, siinä on enemmän syvyyttä, laajuutta...täyteyttä. Tämä vaikuttaa suoraan kuulijoiden tunnekokemiseen, tehden esityksen kokemisesta herkemmän, voimakkaamman, enemmän merkitystä sisältävän ja koskettavamman. Sointi on linjattu koskettamaan kuulijansa sisintä.

Puhdistus-viritys on mahdollista yksittäisille soittimille, tai useammalle soittimelle kerralla. Energeettinen viritys ei ole liioin sidottu paikkaan eli siihen, että tarvitsisin konkreettisesti soittimen fyysisesti luokseni. Valokuva riittää. Soittimen tulee olla omasi, jota käytät pääsääntöisesti itse. 
Myös äänentoistojärjestelmät ja esiintymistilat avautuvat ja kirkastuvat energeettisen puhdistuksen jälkeen.


   Maan ulottuvuuteen jääneiden edesmenneitten Valoon saattaminen

Jos tulet tietoiseksi tai epäilet, että kyse saattaa olla maan päälle jääneestä sielusta, joka ei osaa tai pääse sielun matkallaan eteenpäin valoon, ota yhteyttä. Saatat esimerkiksi aistia, että samassa tilassa oleilee joku toinenkin vaikka olet yksin, tai voit kuulla elämisen ääniä.  

Voit kirjoittaa sähköpostilla tai soittaa. Tarkistan tilanteen intuitiivisesti ja tarvittaessa autamme sielun eteenpäin jatkamaan matkaansa ja kehittymään eteenpäin.
Jos itse olet sidoksissa tilanteeseen karmisesti, silloin on hyvä vapauttaa karmiset siteet sinusta ja tehdä muu tarvittava energeettisen- ja tietoituustason työstö aiheeseen liittyen. 

Ollaan yhteyksissä!


 Kristallien ohjelmointi - Hoitokristallit

Kristalleja on mahdollista ohjelmoida tuomaan apua itsevalitsemaasi aiheeseen ja auttamaan tietyssä ongelmassa. Voit kantaa pienikokoista kristallia taskussa, tai pitää isompikokoista esim. yöpöydällä.
Kristalleilla on valtava kyky kantaa informaatiota ja ylläpitää sitä.


   Energeettinen Kivi- ja Kukkaterapia

Tässä värähtelyihin perustuvassa hoidossa osallistuja saa vastaanottaa Äitimaan hoitavia kivi-, kristalli- ja kasvi- sekä kukkaenergioita.
Luontoäiti on ehtymätön parantaja, ja hoidettavalle virtaa lukuisia eri energiavärähtelyitä Äitimaan lääkekaapista.

Kasvit ja kivet auttavat koko kirjossaan värähtelyillään meitä ihmisiä.
Muutamia esimerkkejä mainitakseni, saamme apua rentoutumiseen, stressinpoistoon, sisäiseen tasapainoon, tukostemme tiedostamiseen, torjuttujen tunteiden työstämiseen, sydämen ja mielen yhteyteen, sisäiselle lapselle, luovuudelle, ilon lisäämiseen, oman värähtelytason nostamiseen, anteeksiantoon, aivokapasiteetin aktivoimiseen, korkeimmille chakroille, ihmissuhteiden elvyttämiseen, enkelityöskentelyyn, kehon puhdistumisen avuksi, surusta vapautumiseen, rakentavaan vuorovaikutukseen, itseluottamukselle, liiasta kriittisyydestä ja huolehtimisesta vapautumiselle jne.
Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja jälkeen hoidon.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kasvi- ja kivikunnan hoivaavaan maailmaan!
Tämä voi olla hyvä ensikosketus energiahoitoihin, jos et ole niitä aiemmin kokeillut.


 Energeettinen Homeopatia

Energeettinen homeopatia on eräs energiaterapian muoto, jossa hoidettavalle tehdään homeopatiaa sen täysin energeettisessä muodossa.

Hoito tehdään aina hoitosarjana, hoitoja siten vähintään kolme kertaa, kerrallaan puoli tuntia kestäen. Nämä kolme hoitoa tulee vastaanottaa viiden viikon sisällä aloittamisesta, kuitenkin korkeintaan viiden päivän välein.

Kolme hoitoa sisältävän hoitosarjan hinta on 80€.