Transmissiot

Transmissio tarkoittaa energian siirtoa, voiman siirtoa. 

Tässä energiahoito/tietoisuustyöskentely -yhteydessä käytettynä, se tarkoittaa että transmissio antaa vastaanottajalle kyvyn välittää sitä energiaa/tietoisuutta, jonka transmission hän on saanut tai transmissiossa voidaan välittää myös tietty kyky eteenpäin. Niitä voidaan hyödyntää meditaatioissa tai energiahoidoissa. Valon Portti -transmissiot on tarkoitettu henkisen kasvun tueksi. 

Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita energiaterapeutti opettajaltani toistakymmentä vuotta sitten.
Valon Portti -transmission vaikutus on kuin initiaatio/vihkimys (energiahoitokursseilla saatava), ja transmissiona annettuna yhteys syntyy vielä syvemmälle tietoisuuteen, hermojärjestelmään ja sydänkeskukseen. Se vaikuttaa suoraan positiivisen syventävästi ja laajentavasti meditaatioihin ja energiahoitoihin.

Transmission vastaanottaminen on hyvin puhdistava prosessi jo itsessään, energiajärjestelmässä olevia tukoksia puhdistuu, samalla tietoisuus kohoaa ja laajenee pysyvästi. Energiajärjestelmän värähtelyt kohoavat. Tämä puhdistava vaikutus mahdollistaa ja edesauttaa syvemmän yhteyden muodostumisen kyseisen transmission aiheeseen.

Transmissio tulee vastaanottaa rauhassa aloillaan rentoutuen. Energiahoidoille tyypillisiä puhdistusoireilut ovat mahdollisia ennen, aikana ja/tai jälkeen transmission. Valon Portti -transmissioita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Transmissioita on saatavana niin kaukoteitse kuin lähitapaamisessa.

Lämpimästi tervetuloa lähemmäs Itseäsi myös transmissioiden myötä!