Transmissiot

Transmissio tarkoittaa energian siirtoa, voiman siirtoa. 

Tässä energiahoito/tietoisuustyöskentely -yhteydessä käytettynä, se tarkoittaa että transmissio antaa vastaanottajalle kyvyn välittää sitä energiaa/tietoisuutta, jonka transmission hän on saanut. Sitä voi hyödyntää meditaatioissa tai energiahoidoissa. Transmissio on tarkoitettu henkisen kasvun tueksi. 

Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita energiaterapeutti opettajaltani toistakymmentä vuotta sitten.
Transmission vaikutus on kuin vihkimys (energiahoitokursseilla saatava), ja transmissiona annettuna yhteys syntyy vielä syvemmälle tietoisuuteen, hermojärjestelmään ja sydänkeskukseen. Se vaikuttaa suoraan positiivisen syventävästi ja laajentavasti meditaatioihisi ja energiahoitoihisi.

Transmission vastaanottaminen on hyvin puhdistava prosessi jo itsessään, energiajärjestelmässä olevia tukoksia puhdistuu, samalla tietoisuutesi kohoaa ja laajenee pysyvästi. Värähtelysi kohoavat. Tämä puhdistava vaikutus mahdollistaa ja edesauttaa syvemmän yhteyden muodostumisen kyseisen transmission aiheeseen.

Transmissio tulee vastaanottaa rauhassa aloillaan rentoutuen. Energiahoidoille tyypillisiä puhdistusoireilut ovat mahdollisia ennen, aikana ja/tai jälkeen transmission.

Suosittuja Transmissioiden aiheita on ollut esimerkiksi Äitimaa, Äiti Maria, Kristus, Arkkienkeli Mikael, Gabriel, Rafael. 

Transmissioita on saatavana niin kaukoteitse kuin lähitapaamisessa. Voit myös ehdottaa transmission aihetta itsellesi, ja katson onko se mahdollista välittää. 

Lämpimästi tervetuloa lähemmäs Itseäsi myös transmissioiden myötä!