Henkilöesittely

Lämmin tervehdys sinulle lukija,

tässä muutama sananen taustastani heille, jotka sen haluavat lukaista.

90-luvun alussa alkoi henkinen kasvu ja itsensä työstäminen kiinnostaa niin paljon, että vuosikymmenen lopussa siirryin kokopäiväisesti opettamaan energiahoitokursseja sekä tekemään hoitoja ja ryhmämeditaatioita. Sittemmin tietoisuustyöskentely on tullut vahvasti mukaan. 

Aloitin Reiki masterina, jatkoin Seichem masterina kiertäen koko Suomea kursseja tarjoten, siitä aina kahdeksan vuotta kestäneeseen intensiiviseen energiaterapeuttikoulutukseen, kouluttauduin Intiassa Oneness Universityssä Oneness ohjaajaksi - viettäen siellä aikaa useampia kuukausia, ja samalla keskityin perustamaan MA'A Äiti Maa meditaatio- ja hoitomenetelmän.  Valon Portti on toiminut kokopäiväisenä työnäni vuodesta 1999. Parhaillaan kouluttaudun taiteen pariin.

Olen kiinnostunut elämän perimmäisten asioiden tiedostamisesta ja kokemisesta sekä ihmisten auttamisesta näiden kokemusten pariin eri menetelmien avulla. 

Henkisyys merkitsee itselleni ennenkaikkea tavallista arkista elämää, sitä miten vaikutamme ja olemme vuorovaikutuksessa itseemme ja toisiin, kaikkeuteen. Luontoa tarkkailemalla oppii paljon antamisesta ja jakamisesta, yhteydestä, yhteistyöstä ja kaiken tapahtumisesta ajallaan.

Tervetuloa Valon Portin -sivuille! Voidaksemme kehittyä ja muuttaa jotain itsessämme sekä elämässämme, meidän tulee valita ja tehdä jotain toisin kuin aiemmin. Löytyisikö näiltä sivuilta jotain, mikä kutsuu sinua? 

~ Netta Cosgrove ~