Henkilöesittely

Lämmin tervehdys sinulle lukija,

tässä muutama sananen taustastani heille, jotka sen haluavat lukaista.

90-luvun alussa alkoi henkinen kasvu ja itsensä työstäminen kiinnostaa niin paljon, että vuosikymmenen lopussa siirryin kokopäiväisesti opettamaan energiahoitokursseja sekä tekemään hoitoja ja ryhmämeditaatioita. Sittemmin tietoisuustyöskentely on tullut vahvasti mukaan. 

Aloitin Reiki masterina, jatkoin Seichem masterina kiertäen koko Suomea kursseja tarjoten, siitä aina kahdeksan vuotta kestäneeseen intensiiviseen energiaterapeuttikoulutukseen, kouluttauduin Intiassa Oneness Universityssä Oneness ohjaajaksi - viettäen siellä aikaa useampia kuukausia, ja samalla keskityin perustamaan MA'A Äiti Maa meditaatio- ja hoitomenetelmän. Vuonna 2016 on avautunut Valon Portin toimitila Alavuden keskustaan, ja keskityn siten myös tarjoamaan enemmän palveluita kotipaikkakunnallani. Valon Portti on toiminut nyt 19 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut elämän perimmäisten asioiden tiedostamisesta ja kokemisesta sekä ihmisten auttamisesta näiden kokemusten pariin eri menetelmien avulla. 

Henkisyys merkitsee itselleni ennenkaikkea tavallista arkista elämää, sitä miten olemme vuorovaikutuksessa itseemme ja toisiin, kaikkeuteen. Kehon harmonia liittyy suoraan sisäiseen tunnetilaan. Olen jalat maassa -tyyppiä, koen Äiti Maan ja luontoyhteyden perustavalaatuisena, maadoittavana tekijänä yksilön onnellisuuden kokemisessa. Meditaatioissa koetut korkeatkin tietoisuudentilat tulevat ja menevät, tärkeintä on se, kuinka niissä kokemaansa kykenee ammentamaan tähän tavanomaiseen elämäänsä, - kuinka elää tietoisena havainnoiden, hyväksyen ja rakastaen, vastuumme täyttäen, onnellisena ja tasapainoisena. 

Tervetuloa Valon Portin -sivuille! Voidaksemme kehittyä ja muuttaa jotain itsessämme sekä elämässämme, meidän tulee valita ja tehdä jotain toisin kuin aiemmin. Löytyisikö näiltä sivuilta jotain, mikä kutsuu sinua? 

~ Netta Cosgrove ~