Palaute

Oneness Herääminen Ykseyteen -kurssi palautetta:

 
♥ Mulle kurssi oli Suuri Kokemus. Sain vastauksia, joita läheskään kaikkia en ollut edes osannut kysyä. Kosketti jotain hyvin syvää ja pyhää itsessäni. Mieleni, tuo alituinen analysoija, suunnittelija, kommentaattori, epäilijä ja itseni alentaja, on kurssiviikonlopun jälkeen vihdoikin hiljaa. Kiitollisena huomaan myös, että arki on paljon kevyempää, sisäinen rauha on huikea. Yhteys Korkeimpaani on paljon voimallisempi ja selkeämpi. Olen jo useamman vuoden kysynyt (ja kärsinyt...), mikä on tieni, mikä on tarkoitukseni, ja nyt tuntuu, että Oneness- kurssi antoi mulle vastauksen.  Kuin olisin avanut uuden oven.
 
♥ Kiitos vielä Ihanasta kurssista! Se oli enemmän kuin mikään kurssini tahän menessä!
Halauksin! T: Matti
 
♥ Minä sain kurssista todella paljon ja olenkin ottanut meditaatiot ja deekshat päivittäiseen elämään. Elämään on ihan niinkuin avautunut uusi puoli, joka täydentää kaikkia elämänalueita. Olen todella kiitollinen. Kiitos, kiitos, kiitos! -Juuli
 
♥ Kurssin jälkeen on mennyt loistavasti. Varmaan moni asia on vaikuttanut siihen että olen mennyt paljon eteenpäin, mutta kyllä deeksha kurssi oli iso tekijä; meditointi on paljon syvempää, mantroja on vaivattomampi lausua tai toistaa pidempiä aikoja, "negatiiviset" asiat ei jää vaivaan pitkäksi aikaa... iso askel on menty eteenpäin. Jani
 
♥ Ihan ensimmäisenä haluan kiittää koko olemuksellani, tietoisuudellani ja sydämelläni sinua Ykseyden siunaus-kurssista. Se muutti konkreettisesti elämääni, ja löysin sisäisen Jumaluuteni ja yhteyden kaikkeen. Kokemus on ollut ihan mahtava, kipuineen ja armon tunteineen. Olen matkalla ykseyteen ja rauha on tullut pelon tilalle.
Emilia 
 
♥ Sanoinkuvaamattoman syvä kiitollisuus kumpuaa sielustani. Kiitos, että sain osallistua kurssille pienokaiseni kanssa! Kurssi vahvisti minulle sitä, missä kohtaa minä itseni kanssa olen. Toi tietoisuuteeni syvyyttä ja laajentumista. Löysin rakkauteen ja kiitollisuuteen syvemmän merkityksen. Sain kosketuksen armon voimaan ja pyhyyteen. Ilmentämisen voimani aktivoitui entistä voimallisemmaksi. Deeksha on näyttänyt tehonsa, jo ensimmäisenä iltana. Voin vain olla nöyränä tästä siunauksesta jonka olen saanut kohdalleni. Elämäni on muuttunut, minä olen muuttunut, kaikki on yksinkertaisempaa ja selkeämpää, olen vapaa! Olen löytänyt juureni rakkauteen, perustan jonka päälle ja ympärille on hyvä rakentaa uutta, sielua ravitsevaa elämääni. Sieluni on saanut rauhan, sillä se on vihdoinkin löytänyt sen, mitä on koko ikänsä odottanut kohtaavansa, todellisen olemuksensa. 
Kolme sanaa kiteyttämään mitä koin: Oman Jumalallisuuteni Ankkuroituminen. Kiitos, kiitos, kiitos Anki & Onni 4kk
 

Parantava Meditaatioilta -palautetta:

♥ Oli hieno eilinen meditaatioiltasi. En ole koskaan aiemmin kokenut sellaista levollisuutta ja rauhaa kuin sinä iltana. Olen aina vähän arastellut ja ajatellut, etten mä ole niin hyvä kuin ne  
muut, jotka on pidempään käyneet sinun illoissasi. Nyt kuitenkin koin suurta rauhaa ja iloa ja se on jatkunut tähän asti. Kaikki ihmiset näyttävät paljon ystävällisemmiltä ja hymyilevät enemmän ja minäkin hymyilen kaiken aikaa ja tunnen suurta rakkautta kanssaihmisiä kohtaan. terveisin Anna-Liisa
 
♥ Kiitos meditaatioillasta! Tuntemukset illasta ovat olleet täysin erilaiset kuin aiemmin. Tai aina on ollut mahtavat olotilat, mutta nyt jotenkin erilaiset, syvällisemmät? vaikea selittää..
Nämä muutamat päivät tässä on katsonut tätä elämää enemmän sydämestä, tavallaan nähnyt näytelmää kuitenkin ollen tässä hetkessä enemmän. Tuntenut kuinka itse vaikuttaa siihen miten reagoi, hassua vai mitä. Ainahan sitä on puhuttu miten itse luo tilanteet eteensä, mutta nyt näinä päivinä on nähnyt sen paremmin.
Esim. sunnuntaina töissä työparina oli henkilö joka on saanut minussa paljon negatiivista reagointia. Nyt en kiinnittynyt niihin asioihin ja olin koko päivän hyväntuulinen. Tuo päivä mm. osoitti sen,  että itse päätän miten reagoin, ei voi syyttää muita. Ja ne negatiiviset asiat ovat minusta lähtöisin! 
Silloin illan hoidosta kun kerroin nähneeni syntymäni ja kysyneeni miksi. Sain myös vastauksen. Kokeakseni itsekkyyden. Siitä oppimisen/ oivaltamisen pois ja oppimisen pyyteettömään rakkauteen. Ajateltuani asiaa näinhän elämäni on mennyt, itsekkyys on ollut elämääni. 
Vielä fyysisiä tuntemuksi on ollut sellaisia, kun pysähtyy ja menee sydämeen energian liikkeen tuntee voimakkaana, pyörivänä vellovana liikkeenä ja siitä tulee hyvä olo.  Rakkaudella - XD

 

Parantava Kaukohoito ryhmälle -palautetta:

 
♥ Mieletön karmanpoisto hoito eilen. Olo on tosi kirkas tänään.
Otin kaksi isoa kokonaisuutta. Ensimmäinen kokonaisuus poistui kokonaan. Tunsin sen hoidon aikana. Toisesta poistui osa, mutta ei kokonaan.
Eilen olo hoidon jälkeen oli kuin rankan fyysisen suorituksen jälkeen, tyhjä ja samalla onnellinen ja väsynyt. Elämä on ihanaa.....
Eilen päivällä koin mielettömän kristusyhteyden keskellä Hämeenkatua. Aivan mieletön, kaikki näytti kauniilta ja kaikki vastaantulevat ihmiset olivat rakastavia ja niin tyynen rauhallisia. En ole koskaan kokenut ykseyttä noin voimakkaana. Olen niin rakastava ja sitä kautta koko maailma on niin ihana.
Tämä runsas kuukausi, jona aikana olen ottanut nämä neljä mieletöntä ryhmäkaukohoitoa, ovat avanneet minua aivan uudella tavalla ja poistaneet "haittaohjelmia".
Todellinen minä kuoriutuu. Kiitos, että olet toiminut välittäjänä näille jumalallisille hoidoille ja kiitos jumalallinen, että kykenin ne vastaanottamaan. Nämä hoidot olivat varmaankin monen alitajuinen toive.
Entinen intuitioni on palannut ja mikäli mahdollista entistä kirkkaampana ja vähän erilaisena.
Ihanaa, ihanaa oloa meille kaikille. Valosta huumaantuneena toivottaapi Kirsti
 

Deeksha (Ykseyden siunaus) palautetta:

 
♥ Olin eilen Deeksha illassasi. Sain siitä toivoa itselleni ja elämälleni. Kiitos siitä!
 
♥ Menin sängylle selälleni Deekshan alkaessa. Ei mennyt kauaakaan, kun kehooni alkoi virrata energiaa.  Energia voimistui koko ajan ja alkoi tuntua, että ei saa henkeä vedettyä. Kämmenet tuntuivat puutuneilta. Sitä kesti ehkä 1-2 minuuttia ja alkoi sitten hieman laantua, mutta jatkui edelleenkin voimakkaana sydämen kohdalla. 
Tämä oli valtavan vaikuttava kokemus, jollaista en aiemmin ole kokenut.  Odotan jo seuraavaa kertaa.
Olen iloinen ja onnellinen sinusta. Koen, että ilman sinua minäkään en olisi "polulla". Sydämellinen kiitos sinulle Netta! Toivon sinulle kaikkea hyvää! Helena

♥ Ajattelin laittaa vähän ajatuksiani ja fiiliksiäni ykseyden siunaukseen liittyen, joka oli kokemuksena varsin mielenkiintoinen. Samanlaisia ajatuksia ja tuntemuksia on tietoisuudessani kuhissut jo pidemmän aikaa. Nyt ne saivat muodon ja tulivat ikään kuin todeksi sanojesi kautta. Ymmärrän mitä tarkoitat ja koen voimakkaasti, että haasteenani onkin vain antautua ja luottaa elämään sen sijaan, että jäisi ankean menneisyytensä vangiksi. Täyttyä silkasta olemisen riemusta ja tekemisen ilosta hypäten rohkeasti tuntemattomaan peloista huolimatta. Mennyt ei enää palaa eikä sitä tarvitse toistaa tai kokea uudestaan, vaikka mielen demonit tappelisivat vastaan ja jähmettäisivät paikoilleen. Todellisuuden voi sallia olla uusi joka hetki.
Olen tuntenut niin usein hiljaisuudessani kuinka valtavan rakkauden ympäröimänä tunnen olevani ettei mielen peloille ole enää jäänyt tilaa ja vain totuus ja rakkaus ovat jääneet jäljelle. Tuntenut jumalallisen rakkauden itseäni kohtaan. En ole edes yrittänyt ymmärtää miksi ja mistä se tulee, mutta nyt ymmärrän, että olen se rakkaus. Olen täällä rakastaakseni itseäni, kuten kai me kaikki.
Kiitollisuudella ja rakkaudella, Osmo Petteri
 
♥ Saimme viettää Kauhajoella todella antoisan Deeksha-tilaisuuden ja sen jälkeen hoitavan meditaation. Kaikki huomasivat sen ihanan lempeyden ja rauhan joka molemmissa tilaisuuksissa vallitsi.
Deekshan aikana näin Netan ihanana kirkkaana valona edessäni. Koin suurta tyyneyttä ja valtavaa kiitollisuutta kaikkia kohtaan. Tämä tunne ja olotila jatkui vielä seuraavanakin päivänä. Vielä nytkin, parin päivän jälkeen, tunnen tyyneyttä ja rauhaa sydämessäni. Sydämestäni suosittelen kaikille kurssilla käyntiä ja Deeksha-tilaisuuksiin osallistumista. Kiitollisuudella, Leila
 
♥ Lämmin kiitos Deekshasta, jonka sain muutama viikko sitten täällä Hgissä sinulta.
Kokemus oli erityinen. Sitä onkin mahdotonta kuvata sanoin. Tuntui että siunauksen jälkeen olin ikään kuin pois omasta kehosta, tai ainakin hyvin etäällä siitä pitkän aikaa .... Siihen tilaan olisin voinut jäädä ikuisiksi ajoiksi, oli vain niin hyvä olla.. Keho oli ikäänkuin toissijainen. Illan mittaan vaikutus karisi ja palasin "tälle planeetalle takaisin :) hyvä niin perheeni tarvitsee minua :)
Paitsi että saamani deekshan jälkeen olen tiedostunut kuulemaan kuiskuttelevaa intuitiotani, olen jotenkin vaan osannut ottaa tilanteita esimerkiksi lapseni kanssa selkeän rauhallisemmin ja se vaikutus näkyy myös lapsestani. Hänellä on valtava halu olla kanssani, mikä on mukavaa sillä 8-vuotiaalla kun riittää päivät ympäriinsä pihaleikkejä ja kavereita.
Mutta mikä parasta, minulle ei ole enää epäselvää mikä on minun tieni, nyt tiedän että olen tässä ja olemassa. Ei minulla ole ainakaan juuri tällä hetkellä tarvetta tietää mihin joudun, vaan nautin tästä tilasta juuri tässä hetkessä.. Tätä Netta olen etsinyt koko ikäni.. Olen äärettömän kiitollinen saamastani rakkaudellisesta siunauksesta.  <3 tämä on ehdottomasti elämäni parhaimpia taitteita, matkani jatkuu, mutta olen onnellinen näistä jyväsistä... Rakkaudella kiittäen, Kristiina
 
♥ Vietimme tänään teini-ikäisen poikani synttäreitä, lasketun ajan päivänä. Vieraita oli pyydetty tulemaan klo 18 maissa, ja niin heitä tulikin. Nämä sukulaisten kokoontumiset ovat olleet minulle aina vähän vaikeita, kaikenlaisista syistä. Mutta tänään, tänään oli toisin. Iloitsin heistä kaikista sydämestäni, oli helppo ja luonteva ja lämmin olla. Tunsin silloin ja tunnen nytkin, kun kaikki ovat lähteneet, hellää rakkautta heitä kohtaan.  
Vieraiden lähdettyä minulla ja pojallani oli läheinen jutteluhetki, jossa hän puhui isästään (olemme eronneet yli 10 vuotta sitten) ja vaikeasta suhteestaan häneen. Harvinaista, että poika näin avautuu. (Isä ei ollut mukana synttäreillä, hän ei asu paikkakunnalla.) Tässäkin hetkessä tunsin aivan erilailla kuin ennen. En tuntenut syyllisyyttä erosta, en vihaa tai kaunaa pojan isää kohtaan. Tunsin vain lämmintä myötätuntoa ja surua pojan isää kohtaan, sillä hänen tilanteensa on oikeasti vaikea (alkoholia, suhteet läheisiin poikki ja muuta ikävää). 
Kaikki nuo yllä kerrotut tunteet "tajusin" vasta kun rauhoituin omiin oloihini. Eli en niitä pakottanut, en niihin pyrkinyt. Ne vaan... tulivat... jostakin.
Menin lukemaan sähköpostejani. Huomasin, että olit vastannut tiedusteluuni. Kuin luin viestisi äsken, ymmärsin, mitä oli tapahtunut, mistä sydämeni ilo ja rakkaus tulivat. Sinä kirjoitit välittäväsi minulle Deekshan juuri iltakuudelta! Kiitos Netta.  terveisin, Inkeri
 
♥ Olen edelleenkin aika sanaton. Se mieli, mikä ei ole minun hiljentyi eilen entisestään vaikkakin se melko tyyni ja rauhallinen oli siihen mennessäkin. Pyysin ja ajattelin tältä matkalta saavani vahvan deekshan ja sen minä
sain. Ajantaju katosi täydellisesti. Täydellisesti. Havahduin siihen asiaan vasta, kun Jaana sanoi minulle paluumatkalla, että meillä meni tilaisuudessa kaiken kaikkiaan puolitoista tuntia. En heti oikein edes ymmärtänyt. Mihin se aika katosi. Tuntui paljon lyhyemmältä, mutta... Nyt on hyvä olo. Kiitos Netta. Ihanaa <3.
Namaste -Janne-
 
♥ Kiitos eilisistä deekshoista! Minulla oli aivan ihmeellinen olo koko loppuillan! Kerronpa tässä vähäsen, kun olen muuten aina niin perisuomalainen tuppisuu :) Koin molemmat deekshat enemmänkin väreinä kuin olotiloina/tunteina tai aaltoina, kuten muutama henkilö kuvasi niitä eilen. Tunsin, kun aloit tehdä ensimmäisessä tuolissa istuvalle deekshaa, mutta värimaailma
jyräsi tunnepuolen aika pian sen jälkeen :) Ensimmäisen deekshan alussa, ennen kuin olit edes ehtinyt minun kohdalleni, kaikki oli valtavan korallinpunaista ja mulle tuli sellainen fiilis kuin olisin ollut kohdussa. Sen jälkeen väriskaala seilasi läpi minulle "perinteiset" violetin ja räiskyvän vaaleanpunaisen/fuksian. Kunnes tulit tekemään deekshaa mulle ja kaikki muuttui kauniiksi valon siivilöimäksi sammalenvihreäksi!Ensimmäisen deekshan jälkeen tunsin etovaa oloa, mutta en ollut varma, mistä se tuli. Olen nimittäin kokenut helteillä ihan kiitettävästi äklötysta ja päänsärkyä, joten se vähän sekoitti kuviota. Kun se fyysinen äklö -olo hälveni, olo tuntui jotenkin tyynemmältä. Tai jopa tyhjältä. Mutta hyvällä tavalla.
Toinen deeksha meni aika nopsaa ohi ja taisi olla melkein jo lopussa, kun näkyi vaan vaaleanpunaista. Sen jälkeen mulla oli tosi kummallinen, hiljainen olo. Yritin vähän kuulostella, että mitäs nyt, mutta pääni oli hiljaa. Niin kuin jotain olisi otettu pois pääkopasta häiritsemästä. Kävelin muutama sata metriä kotiin ja hymyilin pöljänä :D Yhtikäs mikään ei häirinnyt minua eikä ärsyttänyt. Ajattelin siinä tepastellessani, että kuvittelenkohan vain ja kohta putoan maanpinnalle. Mutta edes se pieni epäilys ei saanut oloa muuttumaan. Lisäksi itse ajatus epäilystä tuntui täysin yhdentekevältä. Tai että ei ollut tärkeää, epäilinkö vai en.
Illan päälle tapahtui vielä asioita, jotka olisivat vielä pari päivää aiemmin ärsyttäneet minua tai olisin ainakin joutunut tekemään töitä sen eteen, etten olisi ärsyyntynyt tai vähintäänkin päätynyt käsittelemään asioita päässäni ja miettimään omia ja toisten henkisen kasvun mahdollisuuksia siinäkin dilemmassa. Mutta eilen asiat vaan tulivat ja menivät ja minä vaan Olin :D Se oli aika hämmentävää. Jokin ehdollistumapiikki hyppäsi kyllä esiin, mutta ajattelin vain, että "niin, onko mun pakko suhtautua tuohon jollakin tavalla? No ei ole."Mietin nukkumaanmennessä, että mikähän on olotila aamulla. No, olohanoli mainio :) Piti hoitaa kaikenlaisia tärkeitä asioita ja hoitelin niitä tyyliin "tässä minä meen ja teen ja asiat senkun hoituu" :) Minulla ei ole koskaan ennen ollut tällaista oloa. Kiitos,Tiina
  
♥ Ajattelin heti viestittää miten koin siunauksen. Rentouduin kymmenen minuuttia aikaisemmin omalla sängylläni. Sain nopeasti rentoutuneen olon. Kelloa en katsonut sen jälkeen ennekuin koin että kaikki oli ohi. Käteni tuntuivat raskailta, oikeassa nilkassa tuntui kuin pidettäisiin kiinni. Käteni ei liikkuneet tai niitä ei voinut liikuttaa, Tuntui kuin käsivartenikin olisi kadonneet. Sitten alkoi näkyä kuin sukeltaisin avaruuteen, tähtitaivaalle, tunsin pyörimistä otsasakrassa, sitten alkoi näkyä kuin "saippuakuplia" villisti lentäen :) Sen jälkeen nousin ilmaan ja aloin pyöriä myötäpäivään pehmeästi, ihana tunne, aivan ihana. Toivoin sen jatkuvan ja jatkuvan, oli kuin olisin ollut pumpulissa joka pehmeästi pyörii, hymyilin itsekseni hyvästä olosta. Sitten tunsin kuinka yhtä pehmeästi minut laskettiin takaisin ja pyöriminen lakkasi, kädet liikkuivat ja sydänkin oli rauhoittunut joka välillä hetken aikaa tuntui pompottelevan villisti, mutta ei epämiellyttävästi. Liikuttelin jäseniäni ja palasin takaisin tähän hetkeen. Aivan ihana kokemus. Kello oli 21.25 kun aukaisin silmäni. Kiitos Netta siunauksen välittämisestä
Liisa S