Palautteita

Tältä sivulta löydät muutamia uusimpia viestejä, joita olen saanut palautteina hoidoista.


Kiitos aivan iiihanasta hoidosta eilen.  <3 Arvelin etukäteen, että tunnen varmaan aina jotain chakrassa, jota kulloinkin hoidetaan.  Huhhahhei, kuinka pieleen meni!  Hieman ennen hoitoa alkoi väsyttämään todella paljon ja lilluin jossakin aaaivan iiihanassa ja pehmeässä energiassa sitten koko hoidon ajan.  Taisin nukkua suuren osan hoitoa ja heräsin hoidon jälkeen kellonsoittoon.  <3

 
Hei,Netta, Kiitos
Oli jotenkin "jännä"tämä transmissio..alkoi rauhallisesti,mutta jossain kohtaa oli melko vauhdikasta,paljon kasvoja,henkilöitä,erilaisia tilanteita..sitten siirryttiin fyysisempään,kämmenissä virtasi kuumasti,ylävatsaa oikein poltteli hetken aikaa,korvissa taajuusmuutoksia. Kiitollisena<3


Kiitos voimalllisesta transmissiosta.  Näin alussa paljon erilaisia hahmoja sekä ihmisiä että eläimiä. Sitten luostarin tai kirkon ja pian olin Kreikan saarella. En kyennyt liikuttamaan käsiäni tai jalkojani olin täysin liimautunut alustaan. Puolivälin paikkeilla vaivuin syvään horrokseen josta virkosin transmission lopulla. Nyt innolla odotan mitä mestari Hilarion tuo hoitoihini. Iso kiitos ja ihania pakkastalven päiviä. Rakkaudella


Hei,Netta!
Hoito oli ihanan valoisa,vei syvälle sisimpään.. oivalluksia,oivalluksia.. Kiitos <3

 

Hei Rakas Netta  Perheen hyvinvointi kaukohoidossa,tunsin energiavirtauksen voimakkaana.valtava ärsytyksen tunne nousi musta. En edes tiedä mihin se liittyi,mutta annoin sen tulla läpi. Mun jaloissa oli vähän sellainen levottomat jalat fiilis,oli pakko liikutella,niitä välillä. Nyt jo tapahtuu hyviä asioita perheessäni. Mun poika kävi työhaastattelussa tiistaina ja tänään on jo töissä omalla alalla. Ja mun äiti kertoi että oli keskiviikkona tehnyt ison päätöksen asuntoasioissa. Kiitos, Kiitos, Kiitos  sitten Se Mestari Hilarion Transmissio. Se oli kyllä niin voimakasta,että. Päässä oli kova puristus,käsissä oli niin kuumaa energiaa,kasvoilla ja kruunuchakran kohdallla jäätävää energiaa. Mulla meni hetkeks "tajukin" muuta en nyt muista. Kiitos, Kiitos, Kiitos Rakas Netta

 

Myöhemmin hoidon jälkeen olin niin kiitollinen että liikutuin kyyneliin asti. Tämä oli varmasti hyvä apu henkisen kehityksen polullani. Tuli vähän sellainen olo että kuinka voisin kiittää sinua tarpeeksi. Teet hyvää työtä ja halusin tulla vielä kertomaan sen.
Ystävällisin ja lämpimin terveisin
  


Hei Netta ja kiitos hyvin vaikuttavista hoitomeditaatioista. Eilisen meditaation tunsin hyvin spiraalinomaisena. Valtava ilo, tyyneys ja rauha täytti sydämeni. Yöllä kärvistelin kovissa puhdistuskivuissa mutta aamulla heräsin virkeänä täynnä energiaa.
Ajattelin tänään että tulikohan haukattua liian iso pala kun oli kaksi hoitomeditaatiota peräkkäisinä iltoina.
Tämän iltainen hoitomeditaatio tuntui ensin lämpiminä aaltoina koko vartalossa. Sitten alkoi kipu vanhassa tutussa paikassa ylävatsassani. Näin monia minulle tuntemattomia kasvoja sekä erilaisia geometrisiä kuvioita. Loppu ajaksi vaivuin syvään horrokseen.
Kiitos vielä kerran. Aivan mahtavaa !


Iso kiitos tästä sessiosta. Viime yönä kaikki chakrat pyöri niin vinhaa vauhtia että heräsin ihan mielenkiintoiseen olotilaan. Sydänchakra eritoten oli se joka aiheutti hiukan lievää ongelmaa mutta olo tasottui kyllä kun aloin maadoittamaan ja integroimaan jotta sain nukuttua. Aamulla herätessä ensimmäinen ajatus oli että sydänchakra aukesi lukoista joita olen rakennellut.
Tän session jälkeen olotila on ollut tosi rauhallinen ja seesteinen, hiukan keho vaatii tasoittumista mutta maadoittelen muutaman päivän. Mielenkiinnolla taas seurailen miten muutti muutakin olemisen ihanuutta. Ihanaa Uutta Vuotta toivotellen.


Kiitos Rakas Netta!  Äiti Marian transmissio alkoi kipuna oikealla puolella päätä ja takaraivossa tuntui voimakas energia. Sydämessä oli lämmin energia joka kuumeni tulikuumaksi. Jaloissa tuntui voimakkaasti. Sitten yhtäkkiää haistoin ruusun tuoksun. Yläpuolellani oli viileää energiiaa. Energia oli lempeää ja Rakkauden täyteistä, mutta silti voimakasta. Välillä oli voimakkaita aaltoja. Jahyvin kirkasta energiaa välillä todella kirkkaita valon välähdyksiä. Energiat näin magentan,hennon sinistä ja Kultasen värisinä  Niin ja kyyneleet virtasi ja välillä olin taju pois.
Kiitos, Kiitos, Kiitos Rakas Äiti Maria ja Rakas Netta


Hei,Netta!
Vahvaa,lempeää ja rakkaudellista oli transmissio. Kiitos


Oi,oi,voimallista oli..kiitos tästä
Päällimmäisenä kiitollisuus käsistäni pidettiin kiinni,lämpöisenä virtasi energia käsissä,lopussa tuntui kuin käsi olisi laitettu pääni päälle
Fyysisesti tuntui ylä/alavatsassa,oikeassa olkapäässä ja oik.peukalossa,jonka loukkasin syyskuussa. Kiittäen


Heippa!!
Eilinen oli kyllä niin syväpuhdistus että olin ihan poissa...)  Minulla oli kasilta muistutus päällä kun oli vielä tekemistä...ja kun se soi niin ensimmäinen oli ihmetys joko loppui ja missä sitä olikaan..en nukkunut mutta en yhtään ollut kyllä tietoinen tapahtumista..KIItos niin paljon, kokemus oli kyllä mahtava!!


Irtipäästämistä,levollisuutta,rauhaa..
Kevyt ja kiitollinen olo
Kiitos,kiitos,kiitos


No jopas oli valontäyteinen hoito,kiitos
Jaloissa tuntui vahvasti,otsassa,jäätävä tunne ristiselässä,nopeita kylmän puistatuksia,selkärangassa tuntui...mielettömän hyvä olo hoidon jälkeen
Kiitollisena


Hei Netta
Kiitos voimakkaan rauhoittavasta Leijonaportti-hoidosta. Hoidon vaikutus alkoi oikeastaan heti ilmoittauduttuani...
Hoidon alussa varsinkin pään alue oli voimakkaassa, mutta miellyttävässä "paineessa".  Sitten olenkin nukahtanut...
Kiitos myös aiemmasta 3 vkon hoitojaksosta. Hoitohetket koin voimakkaan rentouttavina.  Muutamina kertoina pääsin niin syvälle, että koin ihanan leijumistunteen.
Hoitojakso rauhoitti levotonta mieltäni ja antoi luottamusta tulevaan.
Hyvää loppukesää


Sydämellinen kiitos hoidosta ja keskustelusta eilen kanssasi!
Tunnen sydämessäni suurta rauhaa ja kiitollisuutta. Teet suurenmoista työtä.
Kiitollisuudella


KIITOS KAUNIS NETTA  Ihana hoito.Kysyttiin heti ,et tahdonko hoidon itselleni vai sukujuurille.Ei ollut vaikea päättää sukujuurilleni ......  Oli hyvä olla - vain olla ja energiat liikkui läpi - minusta kauas..... lopussa pyydettiin kääntymään kyljelleen...... On niin suunnattoman Kiitollinen Olo.....


Kiitos paljon hoidosta. Hoito oli erittäin voimallinen. Päässä tuntui painavalta, mutta hyvältä. Painetta riitti aina korviin saakka.  Väreinä näin vaalean vihreää (todella kirkasta) ja sitten täysin kirkasta valkoista jossa leijjui pikkuisia kirkkaita sinisiä lippuja. Hmm Mielenkiintoista :) Hoidosta jäi hyvä mieli; iloa. Ilmeisesti valmistauduin tähän hoitoon päänsäryllä ja kärttyisyydellä. Hi hii... Onneksi kerroit mahdollisista ennakko-oireista mailissa.
Kiitos vielä kerran ja "tavataan" seuraavissa hoidoissa.
ps Olin huhtikuussa 2013 kurssillasi, se oli vaikuttava.
 

Hei,Kirjoitettava heti palaute hoidosta KIITOS!
Jos sen kaiken minkä sielunsa silmin näkee saisi filmille, olisi se
aikamoista värien ja tapahtumien loistetta, sellaista syvää ja kaunista.
vaikka tunnepuolella kokemus ei olekkaan aina "kiva".
Ennen hoidon alkua kun rauhotuin, niin sydämen syke tuntui
konkreettisesti rinnassa ja kun energia tuli, loppui syke kokonaan
tuntumasta. Hengitän vielä kutenkin :) .
Sateenkaaria , kristallia, punaista väriä kaarina maailmankakkeudessa.
Voimakas tunne, painostava päässä ja tuli ajatus että älä kontrolloi
hoitoa pelkästään fyysisen sydämen alueelle vaan anna mennä miten on
parhaaksi. Tuossa samassa taisi olla myös kuva kuinka valokehoni on
selkeästi rajattu, kuin jollain läpäisemättömällä reunanauhalla.
Selkäranka tuli mieleeni myös. Jossain vaiheessa näin kuinka
rintakehästäni nousi musta verkkoinen pallo, kuin risukasa. Sen tilalle
tuli keveyttä ja ilmaa, tilaa.
Enkeleitä näin koko hoidon ajan, koin että he pitivät olotilani
turvallisen tuntuisena, pitivät kädestäni kiinni. <3
Sinistä väriä, kultaista valoa.
Mieleeni nousi myös hyvin vahvasti kysymys missä sydämeni on? Olenko sen
kadottanut? Olen viime aikoina ollut niin voimakkaasti päässäni, että
varmaankin siitä tämä kysymys.
Ja aivan lopuksi näin Kultaisen Pallon ja minä miljardeina molekyyleinä
siinä. Sellainen ihana hoito ;D <3

 

Hei, ja kiitos ihanasta hoidosta. minä harvoin,jos koskaan tunnen mitään hoidon aikana mutta nyt tunsin kuinka energia kieppui ja pyöri . Kehossa tuli myös tiedostamatonta liikettä. Olo on ollut tosi kevyt ja energinen.

 

Hei,
Ja iso kiitos jälleen, oli taas upea hoito!
Tuon hoidon jälkeen on meditoidessa “näkymä” muuttunut, jotenkin se mitä tavallaan näkee tai kokee medioitessa muuttui jälleen. Onko se sitten sitä moniuloitteisuutta vai syvemmälle / uudelle tasolle pääsemistä vai mitä, tai kaikkea tuota, mutta tila missä on meditoidessa on nyt tuntunut erilaiselta. Toisaalta tuntuu että se tila on vielä jotenkin puolittainen, että sitä pitäisi ehkä syventää tai tehdä siitä kokonaisempi, joten ehkä pitäisi ottaa uusi hoito aika pian. :)

 

Kiitos!!! (hoitoaihe liika kiltteys, omien rajojen asettaminen)
Kehon oirehtiminen taisi lähteä jo eilen illalla. Vasenkäsi oli ehkä vähän outo tai ainakin aamuyöstä heräsin hermokipuun. Sormet nyki ja pisteli. Laitoin kehon alle käden, että pystyin hetken vielä nukkumaan. Hermokipua kesti koko päivän, hieman rauhoittui ennen hoidon alkua. Hoidossa tipahdin aika usvaiseen olotilaan. Yleensä näen hoidoissa jotain kuvia ym. Nyt oli ihan ns hiljaista, mutta keho kyllä reagoi. Välillä sattui mm hauiksiin niin kovaa etten pystynyt liikuttamaan käsiä. Sanoin, että nyt riittää- voit mennä tms, tuli olo, että joku pitää ihan kiinni. Tunsin tosi selkeästi koska hoito loppui ja oli kyllä sellainen olo, että aikamoista tykitystä oli. Luulen, että uni maistuu.. Iso kiitos vielä kerran!!!

 

Hei,
viime viikko ja vkonloppu teki voimallisen puristuksen ja nosti pintaan niin paljon tavaraa puhistukseen että meinasin poksahtaa. Oli keho kipuja ja henkistä ahistusta ihan valtavasti. Onneksi sain sillon la hoidon ja pari aspektia palautettiin ja vatsassa asustellut entiteetti poistettiin joka eli niistä tietyistä tunteista.
Muuten sen edellisen hoidon jälkeen myooma oli pienentynyt 5cm:stä jo 4,7cm totesi lääkäri, eli oli heti vaikutusta :D Kiitos hoidosta. <3

 

Kiitos Netta! Nukuin todella hyvin viime yönä. On ollut pitkän ajan että en ole tuntunut niin rento ja ilman hartian/niskan/päänsärkyyn. Kiitos kauniista työstä!

 

Hei Netta ️ olipas huikean voimakas hoito. Nyt kun mä yritän kirjottaa kuvausta niin enää muista paljoa  sen voin sanoa että olin ihan " pihalla" hoidon jälkeen. Kos en olisi ollut maadoitettuna hyvin niin olisin lähtenyt lentoon  Muistan sen kun jossakin hoidon välissä vähän säikähdin sitä voimaa, oli pakko avata silmät hetkeks ja sanoo että kaikki on hyvin ja olet turvassa, sen jälkeen kun laitoin uudestaan silmät kiinni, niin mut ympäröi voimakas kullan värinen energia, oli taas avattava silmät ja katsoa alkoiko aurinko paistaa seuraava havainto oli tasan klo. 20, paljon tapahtu, mutta kun ei muista mitä...  Kiitos rakas Netta

 

Kiitos, oli jälleen hieno hoito. Alku oli kyllä jotenkin vaikea, tuntui että oli vaikea ottaa hoitoa vastaan ja oli muutenkin levoton olo. Mutta kyllä se siitä sitten lähti, ja tässähän on talven aikana menty muutenkin isosti eteenpäin, niin tämä hoito varmasti vie lisää eteenpäin.
Jatketaan taas tästä, voisin nyt ottaa taas useammin näitä hoitoja!

 

Heissan,
Mielenkiintoiset pari päivää, tunteitten vuoristorataa naurua, kiukkua ja jotain kummallista en tiiä miksi sitä edes nimittäis voiskohan sanoa kaihoa mihin niin se onkin sitten selittämätön juttu. Ja väsymys ihan mahdoton joka päätty tohon hoitokäsittelyyn.
Tänä aamuna oli suojelusenkeli töissä kun ajelin koululle, tuommoinen lievä läheltä piti tilanne rekan kanssa kun oma auto oli pari kertaa poikittain tiellä. Tunne on että tapahtuma avasi oven oikealle elämälle jos näin voisi sanoa kun kiitollisuus kaikkea kohtaan on suuri.
Tuo hoito meni täällä niin että jostain syystä piti olla puhelimessa ex-miehen kanssa, puhelu oli hiukan outo siinä mielessä että aina ennen olen vain kuunnellu sitä ja tätä puutetta mut nyt ei kertaakaan tullut sellaista puhetta enkä hermostunu kertaakaan vaan kuuntelin ja kerroin rauhallisesti miksi ollaan tässä vallitsevassa tilanteessa vaikka hän olikin normi perjantai kunnossa niin ei alkanu inttämään kuten ennen.
Joten kiitän sydämestäni tästä hoitokäsittelystä ja jään ihmettelemään muutosta.

 

Ai niin vielä, joulun alla kun oli oli se 3 viikon hoitoputki: voin koko 3 viikkoa  aivan mahtavasti. Se oli siis aivan ihanaa koko jakso. <3 Ja siinä jakson aikana avautui ilmeisesti jokin kanava minussa. Kun illalla menin ja nukkumaan ja kiitin päivästä, nousi silloin tietoisuuteen "Merkurius". Tämä kahtena iltana peräkkäin. Selvisi sitten, että se oli Merkuriuksen perääntymisjakso, joka vaikutti monella tavalla asioihin...hieman sen jälkeen tuli "Arkkienkeli Uriel". Taas kahtena iltana. Ja Solar Plexus oli aikamoisen kipeä. Sekin selvisi sitten. Sen jälkeen tuli vielä "Sielutähti Chakra" kahtena iltana peräkkäin...ja kaikelle tälle löytyi selitykset!
Että mitä kauneimmat kiitokset sinulle, Korkeimmalle Tietoisuudellesi, Alkulähteelle ja kaikille hoitoon osallistuneille. On tämä niin hienoa.
Aurinkoa ja Rakkautta sinulle, Netta :)

 

Kiitos todella paljon. Oli voimakkaat energiat. Sydämessä tuntui pompottelua ja hoito tuntui säärilihaksesta jatkuen reisilihakseen.  Ja jännästi vasemmalla puolen kehoa. Jossakin vaiheessa kuuma tai viileä energia pyörivät ympärilläni. Taidettiin päästää irti jostain todella suuresta.
Lämpimät kiitokseni

 

Hei Netta. Kiitos hoidosta aiheena epävarmuus. Oli tosi vaikuttava. Odotin energian alkavan poltella käsissäni, mutta jokainen soluni tuntui sykkivän, ja todella voimakkaasti. Hoidon jälkeisen ajan tunsin tarvetta vain levätä.
Sopiiko, että osallistun myös hoitoon aiheella ´kontrollointi´. Ensin ajattelin, ettei se kosketa minua, mutta se koskettaakin niin paljon, etten ensin uskaltautunut sitä itselleni myöntämään. Piti pyyhkäistä ensin egoni pois edestäni, jotta huomaan hoidon tarpeen.
Rakkaudella

 

Hei Netta  Hoito oli tosivoimakas. Jäätävän kylmää energiaa ja mä en kyllä oikein osaa kuvata mitä tapahtui,yritän jotenkin kertoa. Energia aivan kun sulautui muhun, niin kun mulle olisi muovattu uusi keho. Hoito kesti yli tunnin. Hoidon jälkeen mulla tuntui kauan aikaa tulikuuma energia mun selkärangassa. Niin ja sateenkaaren värejä näin ja välillä kultaa ja valkoista valon leimahduksia. Kiitos, Kiitos, Kiitos Netta

 

Moikka,Netta!
Eilen ärtymystä,kiukkua,levoton yö..
Tänään ahdistusta,ärtymystä,itkuherkkyyttä.. parisuhde nousi pintaan,mietteitä,että yksinkö tässä pitäisi ruveta olemaan..sekö mun vielä pitää kokea?..ala/ylävatsan kipuilua
Hoito oli voimakas,paljon Valoa,energia hyvin intensiivistä,armo voimakkaasti mukana,,tuntui vatsassa/selässä,puolet alusta itkua..
Kaikki saa tulla ja mennä,mikä on mennäkseen..ihan huikeeta,KIITOS Netta

 

Ai niin, täytyy kertoa kun laitoit mulle jouluna sen joulutervehdyksen,
niin sekuntia ennen viestin tuloa sain kokea ihanan Jumalallisen
valovälähdyksen, se oli niin täynnä korkeaa ihanaa värähtelyä, rakkautta
ja iloa, Kaikkea. Aivan mieletön kokemus!, taas muistutus siitä mitä
kohti pyrkiä ja mitä voi olla. ;D
KIITOS Rakas Netta<3 <3 <3


TERVEHDYS, NETTA!
KIITÄN kanavoimastasi 3 vkon parantavasta hoitosarjasta joka oli todella huikea & ihanan voimallinen, antoisa hoitojakso kaikkineen!
Koin ko. jakson tulevan kohdallani todelliseen tarpeeseen; energia työsti hyvin vahvana & voimallisesti lähes jokaisessa hoitohetkessä koko tuon parantavien hoitojen jakson ajan .

 

Hei Netta!
Olen äärimmäisen kiitollinen taas tästä syväpuhdistuksesta!
Sinä ja miehesi olette siunaus elämässäni!
Oli todella ihana ja syvältä puhdistava hoitosarja. Olen paljon kevyempi.
On ollut tuntemuksia että olisi tavallaan kehonsa ulkopuolella ihan päivittäin mutta se ei tunnu ollenkaan pahalta, päinvastoin. Luulen että se kuuluu tämänhetkiseen kehitykseeni.
Paradoksi on myös se että mitä enemmän olen "yksin "sitä enemmän koen täyttä yhteyttä kaikkiin maailman ihmisiin ja koko luomakuntaan.
Olet Netta todella sitoutunut muiden auttamiseen. Kiitos siitä kaikkien meidän puolestamme!
Kiitos ihanasta hoidosta!
Se on ollut hyvin voimakasta ja parantavaa. Oman itsen syvempää löytämistä ja kiitollisuutta. SIUNAUSTA TYÖLLESI

 

Oli todella rauhallinen ja levollinen olo, kristallit nousivat ajatuksiin. Ja sitten poistuin johonkin, tunne oli kuitenkin että olin läsnä, ei hajuakaan päivätietoisuudesta.
Ihana hoito en ole ennen kokenut näin rauhallista ja rakkaudellista hoitoa. Kiitos.
Oli ihana!! rakkaudella

 

Kiitos Netta hoidosta. Olo hoidon jälkeen on kuin uudestisyntynyt. Huomasin sen jälkeen kaupungilla käydessäni että katson maailmaa ihan eri silmin. Voisin syleillä Koko maailmaa ja tunnen rakkautta ja onnellisuutta kaikkea kohtaan. Jotenkin niin selkeä ja tasapainoinen olo... kiitos

 

Heippa,
kiitos tästä hoidosta!  Prosessi alkoi heti kun maksoin kurssimaksun tilillesi silloin perjantaina päivällä.
Sydäntäni särki enemmän tai vähemmän koko päivän. Olen tuntenut samaa tuskaa (pelkoahan se on ) sydänchakrassani aikaisemmin paljonkin, nykyään se on ollut harvinaisempaa. Itse hoidossa tunsin painetta sydämen päällä ja vajosinkin johonkin todella syvään tilaan / uneen. Heräsin 19:07 ja kivut olivat poissa. Tämän jälkeen olo on ollut jollain lailla sekava..villi ja iloinen, itsevarma ja uskalias. Ihan niinkuin olisin noussut jollekkin toiselle, vahvemmalle  asteelle itseni kanssa.
Ajatukset exästä ovat vähentyneet ja ihan selvästi olen saanut rauhaa hänen kanssaan. Koen vahvaa kiitollisuutta häntä kohtaan opettajanani.  Kaiken kaikkiaan koen, että tämä vaikuttaa minuun vielä pitkään ja haen sitä uutta minää vielä tovin mutta paljon paremmalle oloni koko ajan tuntuu ja parempaan menee.
Että kiitos kovasti tästä kaikesta, hoidoistasi on todellakin ollut minulle apua <3

 

Oli hieno eilinen meditaatioiltasi. En ole koskaan aiemmin kokenut sellaista levollisuutta ja rauhaa kuin sinä iltana. Olen aina vähän arastellut ja ajatellut, etten mä ole niin hyvä kuin ne  
muut, jotka on pidempään käyneet sinun illoissasi. Nyt kuitenkin koin suurta rauhaa ja iloa ja se on jatkunut tähän asti. Kaikki ihmiset näyttävät paljon ystävällisemmiltä ja hymyilevät enemmän ja minäkin hymyilen kaiken aikaa ja tunnen suurta rakkautta kanssaihmisiä kohtaan.
 
 
Kiitos meditaatioillasta! Tuntemukset illasta ovat olleet täysin erilaiset kuin aiemmin. Tai aina on ollut mahtavat olotilat, mutta nyt jotenkin erilaiset, syvällisemmät? vaikea selittää..
Nämä muutamat päivät tässä on katsonut tätä elämää enemmän sydämestä, tavallaan nähnyt näytelmää kuitenkin ollen tässä hetkessä enemmän. Tuntenut kuinka itse vaikuttaa siihen miten reagoi, hassua vai mitä. Ainahan sitä on puhuttu miten itse luo tilanteet eteensä, mutta nyt näinä päivinä on nähnyt sen paremmin.
Esim. sunnuntaina töissä työparina oli henkilö joka on saanut minussa paljon negatiivista reagointia. Nyt en kiinnittynyt niihin asioihin ja olin koko päivän hyväntuulinen. Tuo päivä mm. osoitti sen,  että itse päätän miten reagoin, ei voi syyttää muita. Ja ne negatiiviset asiat ovat minusta lähtöisin! 
Silloin illan hoidosta kun kerroin nähneeni syntymäni ja kysyneeni miksi. Sain myös vastauksen. Kokeakseni itsekkyyden. Siitä oppimisen/ oivaltamisen pois ja oppimisen pyyteettömään rakkauteen. Ajateltuani asiaa näinhän elämäni on mennyt, itsekkyys on ollut elämääni. 
Vielä fyysisiä tuntemuksi on ollut sellaisia, kun pysähtyy ja menee sydämeen energian liikkeen tuntee voimakkaana, pyörivänä vellovana liikkeenä ja siitä tulee hyvä olo.  Rakkaudella

 

Mieletön karmanpoisto hoito eilen. Olo on tosi kirkas tänään.
Otin kaksi isoa kokonaisuutta. Ensimmäinen kokonaisuus poistui kokonaan. Tunsin sen hoidon aikana. Toisesta poistui osa, mutta ei kokonaan.
Eilen olo hoidon jälkeen oli kuin rankan fyysisen suorituksen jälkeen, tyhjä ja samalla onnellinen ja väsynyt. Elämä on ihanaa.....
Eilen päivällä koin mielettömän kristusyhteyden keskellä Hämeenkatua. Aivan mieletön, kaikki näytti kauniilta ja kaikki vastaantulevat ihmiset olivat rakastavia ja niin tyynen rauhallisia. En ole koskaan kokenut ykseyttä noin voimakkaana. Olen niin rakastava ja sitä kautta koko maailma on niin ihana.
Tämä runsas kuukausi, jona aikana olen ottanut nämä neljä mieletöntä ryhmäkaukohoitoa, ovat avanneet minua aivan uudella tavalla ja poistaneet "haittaohjelmia".
Todellinen minä kuoriutuu. Kiitos, että olet toiminut välittäjänä näille jumalallisille hoidoille ja kiitos jumalallinen, että kykenin ne vastaanottamaan. Nämä hoidot olivat varmaankin monen alitajuinen toive.
Entinen intuitioni on palannut ja mikäli mahdollista entistä kirkkaampana ja vähän erilaisena.
Ihanaa, ihanaa oloa meille kaikille.